Περιφέρεια Αττικής: Εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Μετά την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών αναβάθμισης του υπόγειου  δικτύου τηλεπικοινωνιών στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινούν από την αύριο (8/2) ασφαλτικές εργασίες από την οδό Πιπίνου έως την οδό Κύθνου, για την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης αποκατάστασης οδοστρώματος  σε όλο το μήκος της οδού Πατησίων από Πανεπιστημίου (Ομόνοια) έως Αγίας Λαύρας (Άνω Πατήσια). 

Οι σχετικές εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών του Δήμου Αθηναίων» που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής και είναι συνολικού προϋπολογισμού 4.940.000,00 ευρώ. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος και στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν κατά τις νυχτερινές ώρες και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν έως τα μέσα Μαρτίου. 

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των διερχόμενων πολιτών και τους ενημερώνει ότι οι εργασίες διαγράμμισης των παραπάνω οδών Πατησίων και Γ’ Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρωθούν στο τέλος Απριλίου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει:«Με εντατικούς ρυθμούς εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο της Αττικής και ενισχύουμε την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, όπως έχουμε δεσμευθεί. Αλλάζουμε την όψη της Αττικής εκτελώντας εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του οδοστρώματος σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, που είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους για χρόνια. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, προς όφελος των πολιτών».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα