Περισσότεροι από 87.000 έλεγχοι σε 24 ώρες και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 524.950 ευρώ! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Με αμείωτο ρυθμό πραγματοποιούνται οι έλεγχοι σε όλη την χώρα, με σκοπό την τήρηση των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή, σε όλη την χώρα πραγματοποιήθηκαν 87.815 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 1.678 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού και πρόστιμα ύψους 524.950 ευρώ. 

Συλλήψεις επιχειρηματιών που παραβίασαν τα μέτρα

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας προχώρησαν σε έντεκα συλλήψεις για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων. Χειροπέδες πέρασαν και στον ιδιοκτήτη ενός μπαρ, στον οποίο βεβαίωσαν και πρόστιμο 5.000 ευρώ, και αντίστοιχα πρόστιμα 300 ευρώ βεβαίωσαν σε οκτώ πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη και του ιδιοκτήτη ενός ψητοπωλείου και του προσωρινά υπεύθυνου ενός ζαχαροπλαστείου για μη τήρηση των αποστάσεων, στην Περιφέρεια Αττικής, στην σύλληψη ιδιοκτήτριας καφέ-σνακ μπαρ, στην οποία βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Ακόμη, κλιμάκια της Αστυνομίας συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος λιανικού εμπορίου και του επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ συνέλαβαν και ιδιοκτήτρια αναψυκτηρίου καφέ-μπαρ, στην οποία βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ κι από 300 ευρώ σε δύο πελάτες της, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα