Περί τα 450 rapid test κορονοϊού σήμερα στο Δήμο Βύρωνα

Μοιραστειτε το

Δωρεάν rapid test ανίχνευσης κορονοϊού έγιναν σήμερα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» από το Δήμο Βύρωνα και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Πολίτες όλων των ηλικιών προσήλθαν με τα οχήματα τους (δεν εξυπηρετούνταν  πεζοί), προκειμένου να εξεταστούν, χωρίς να χρειαστεί καν να αποβιβαστούν από αυτά, αφού η δειγματοληψία γινόταν στα αυτοκίνητα και στα δίκυκλα.

Από νωρίς το πρωί ο Δήμος Βύρωνα είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόσβασης και εξυπηρέτησης των πολιτών, προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων εντός του χώρου και να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Νωρίς το πρωί, προσήλθε στο σημείο για να εξεταστεί και ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και όλοι οι αντιδήμαρχοι. Συνολικά εξετάστηκαν περίπου 450 πολίτες. Όσοι αποδειχθούν θετικοί στο κορονοϊό θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον ΕΟΔΥ. Όσων τα δείγματα είναι αρνητικά, θα λάβουν σχετικό sms στο κινητό τηλέφωνο. 

Η δημοτική αρχή Βύρωνα ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ, τις δημοτικές υπηρεσίες που εργάστηκαν γι΄ αυτό το σκοπό αλλά και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βύρωνα, που προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στην απόλυτα επιτυχημένη έκβασης της διαδικασίας.  

 

Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα