Περίεργη προσπάθεια ξεπλύματος της υπόθεσης Λιγνάδη: Μέχρι που φτάνει το κύκλωμα; | newsbreak

Μοιραστειτε το

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι εγκλήματα όπως αυτό της παιδεραστίας, δεν έχουν πολιτική χροιά. Και θα έπρεπε να έχουν δίκιο. Τι γίνεται όμως όταν αναπτύσσεται ένας κύριος μηχανισμός ξεπλύματος παιδεραστών, από έναν υπαρκτό μηχανισμό πολιτικής προπαγάνδας; Τότε οι πολιτικοί συνειρμοί πίσω από ένα έγκλημα όπως η παιδεραστία είναι απολύτως δικαιολογημένοι.

Τα μέσα του ομίλου Μαρινάκη από την πρώτη στιγμή επιχείρησαν να κρατήσουν χαμηλά το σκάνδαλο Λιγνάδη. Αυτό είχε μία εξήγηση διότι είναι ένα σκάνδαλο που αγγίζει την κυβέρνηση σε πολλά επίπεδα. Με το προφανές, τον σκανδαλώδη διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στο εθνικό θέατρο, όπου για να παρακάμψουν την διαγωνιστική διαδικασία, έθεσαν θέμα δημοσίου συμφέροντος! Κατά πόσον ήταν θέμα δημοσίου συμφέροντος ο διορισμός του Λιγνάδη σε έναν χώρο όπου η εγκληματική δραστηριότητα μπορούσε να πολλαπλασιαστεί, είναι λόγος αρκετός για να παραιτηθεί μια ολόκληρη κυβέρνηση όπως θα είχε ήδη συμβεί σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα.

Φυσικά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί ότι μια ζούμε περισσότερο στην Κολομβία του Εσκομπάρ παρά σε μια πολιτισμένη χώρα της Δύσης. Θεωρούσαμε όμως ότι κάπου υπάρχει ένα όριο. Αυτό το ωραίο λοιπόν ξεπεράστηκε μετά την σημερινή προσπάθεια του ομίλου Μαρινάκη να ξεπλύνει τον Λιγνάδη χρησιμοποιώντας ακόμα και πλαστές  φωτογραφίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είσαι παιδεραστής Αλέξη Τσίπρα»;

Αυτό είναι το άρθρο που οι εγκέφαλοι του ομίλου Μαρινάκη επέλεξαν για να ξεπλύνουν τον Λιγνάδη, κάνοντας ξεκάθαρο ότι πίσω από το Λιγνάδη κρύβεται μία ολόκληρη συμμορία με σαφές πολιτικό πρόσημο. Στο άρθρο μάλιστα περιλαμβάνεται και πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα όπου δήθεν φωτογραφίζεται δίπλα στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η πλάτη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο άρθρο αριστερά και η γνησία δεξιά

Στο κείμενο μάλιστα γίνεται παραδοχή της πλαστογραφίας, με την φαιδρή δικαιολογία ότι η πλαστογραφία αποσκοπεί στο να καταδείξει ότι μια φωτογραφία δεν αποτελεί «απόδειξη ενοχής»! Είχε προηγηθεί άλλη μία λαθροχειρία, από το ίδιο κέντρο, όπου σε άρθρο για την σύλληψη Λιγνάδη, είχε φωτογραφία του σκηνοθέτη με την Έλενα Ακρίτα! Ο Γκεμπελισμός στα καλύτερα του, διότι δεν φιλοξενείτο λ.χ. στο σπίτι της κυρίας Ακρίτα ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν από την σύλληψη του. Ενώ στο άρθρο δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά σε κάποια υποτιθέμενη εμπλοκή της Έλενας Ακρίτα στην υπόθεση Λιγνάδη. Ούτε φυσικά η κυρία Ακρίτα είχε διορίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη σε κάποια θέση.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στην δεύτερη λαθροχειρία του ομίλου Μαρινάκη.

Αυτές οι λαθροχειρίας λοιπόν από το σύστημα που έφερε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξουσία, υπερβαίνουν τα όρια διαχείρισης μίας πολιτικής κρίσης. Είναι ευθέως ένα ξέπλυμα στην εγκληματική δράση του Λιγνάδη και όπως προκύπτει, των συνεργών του.
Όταν λοιπόν ένα ξέπλυμα τέτοιου τύπου επιχειρείται από έναν επικοινωνιακό μηχανισμό ο οποίος έχει σαφή πολιτικό πρόσημο, τότε είναι αυτονόητο να γίνεται διασύνδεση.

Ουδείς φυσικά έκανε διασύνδεση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Λιγνάδη, λόγω μίας φωτογραφίας. Αυτή η προσπάθεια όμως του προπαγανδιστικού μηχανισμού Μητσοτάκη, βάζει τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο κάδρο. Εκτός εάν τώρα βγει ο Έλληνας πρωθυπουργός και καταδικάσει αυτές τις πρακτικές, αποκηρύσσοντας την υποστήριξη του συγκεκριμένου μηχανισμού στο πρόσωπο του.
Ειδάλλως αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την απόπειρα ξεπλύματος της συμμορίας Λιγνάδη, όπως ακριβώς του καταλόγισαν με επίσημη ανακοίνωση τους έλληνες ηθοποιοί μέσω του συνδικαλιστικού οργάνου.

Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Κωνσταντίνος Φρουζής και ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν απλώς κομπάρσοι σε κάποια φωτογραφία του πρωθυπουργού. Ώστε αυτή η διασύνδεση να ξεπλυθεί με αντίστοιχες χαλκευμένες φωτογραφίες οποιουδήποτε άλλου πολιτικού ή δημοσιογράφου.

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα