Πελώνη στο Newsbomb.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εμφανίσει την επιτροπή ως πολιτικά χειραγωγούμενη

Μοιραστειτε το

Ανεπιτυχή χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη την προσπάθεια της αντιπολίτευσης και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει την επιτροπή των ειδικών ως πολιτικά χειραγωγούμενη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Νewsbomb.gr, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε οι αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλουν τους επιστήμονες και την πραγματικότητα.

Και προσέθεσε: «Αναφέρομαι ενδεικτικά σε αποφάσεις που ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν κυβέρνηση έθεσε το ερώτημα για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και των εμπορικών κέντρων και η εισήγηση των ειδικών ήταν αρνητική», σημείωσε.

Επίσης η κυρία Πελώνη υπογράμμισε πως πολλές φορές η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι η επιτροπή αξιολογεί όλα τα δεδομένα και τα επίκαιρα δεδομένα και εισηγείται στην κυβέρνηση, η οποία λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις, ακούγοντας τους ειδικούς.

Σημειώνεται πως χθες ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του επεσήμανε πως η κυβέρνηση λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας και εκ των υστέρων ζητά την επικύρωσή τους από τους επιστήμονες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα επιδημιολογικά δεδομένα.

«Τους ανακοίνωσε την απόφασή της για την προμήθεια self test, τους ανακοίνωσε ποια μέτρα θα εφαρμοστούν και απλά, κάθε φορά, πιέζει για να περάσει το δικό της», ανέφερε στην ανακοίνωσή του η αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε το γιο του

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...