Πελώνη κατά ΣΥΡΙΖΑ για Κοντονή: Να αλλάξουν κασέτα και να απαντήσουν

Μοιραστειτε το

Νέα απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή.

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα και οι αντεγκλήσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, με φόντο τις καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «αχθοφόρο συμφερόντων» τον άλλοτε υπουργό του, ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε πως οι καταγγελίες του κ. Κοντονή δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα.

«Το ότι ο κος Κοντονής λειτουργεί πια ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων επιβεβαιώθηκε από τη δήλωση της κας Πελώνη. Φανερώθηκε από μόνη της. Μένει να φανερωθούν και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τον καθοδηγούν. Ή μήπως καθοδηγούν και την ίδια τη κυβέρνηση; Κοντός ψαλμός …», απάντησε σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει νέα απάντηση από την Αριστοτελία Πελώνη.

«Για αρχή, ας θυμίσουμε τα βασικά: Ο κ. Κοντονής ήταν υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, όχι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσει στα ερωτήματα που προκαλούν οι καταγγελίες ενός εκ των κορυφαίων υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος σε νέα ανακοίνωση.

«Αν είναι όντως αχθοφόρος συμφερόντων, όπως τον καταγγέλλουν οι πρώην σύντροφοί του, θα πρέπει να απολογηθεί αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει αυτό το ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα. Ας αλλάξουν κασέτα λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ και ας δώσουν απάντηση, ειδικά όταν τα ερωτήματα είναι μείζονος πολιτικής σημασίας και αγγίζουν θεσμούς της Δημοκρατίας», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Το πλάνο για τους εργαζόμενους – Ποιοι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν – Πώς θα το πάρουν

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...