Πελώνη για Τσίπρα: Υπόσχεται ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου

Μοιραστειτε το

Σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις ανακοινώσεις του νέου οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε και κανένας δεν τον πιστεύει», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας και συμπόρευσης με τη μεσαία τάξη παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα της Τρίτης (13.04). Λίγη ώρα μετά το τέλος της παρουσίασης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σε δήλωσή της υποστήριξε πως για ακόμα μια φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για επανάληψη της ίδιας παράστασης με… άλλο ντεκόρ.

«Μετά το σκίσιμο των Μνημονίων με έναν νόμο κι ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη «σεισάχθεια» του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που οι Έλληνες πίστεψαν και είδαν που κατέληξαν, ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται δόσεις, διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου», αναφέρει η δήλωση της κ. Πελώνη αρχικά.

«Μεσολάβησαν, από την αρχή της πανδημίας, οι προτάσεις του «Μένουμε όρθιοι Ι» και «Μένουμε όρθιοι ΙΙ». Αν η κυβέρνηση τις είχε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχε σήμερα περιθώριο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Ευτυχώς για τους Έλληνες, έχει δοκιμαστεί. Έχει αποδειχθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και κανένας δεν τον πιστεύει. Γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, εμφανίζεται ως προστάτης των τάξεων που αφαίμαξε. Το ντεκόρ άλλαξε. Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια», υπογράμμισε κλείνοντας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος στο Newsbomb.gr: Η επιδημία δεν έχει «κοπάσει» – Τι είπε για το Πάσχα

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...