«Παρών» στο Australian Open ο Ναδάλ

Μοιραστειτε το

«Παρών» στο Australian Open θα είναι ο Ράφα Ναδάλ, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Μπενίτο Πέρεζ-Μπαρμπαντίγιο.

Πριν από μερικά 24ωρα ο Ρότζερ Φέντερερ «πάγωσε» το κοινό του τένις με τις δηλώσεις του στο περιθώριο της βράβευσής του ως ο κορυφαίος αθλητής στην Ελβετία τα τελευταία 70 χρόνια. Ο «King Roger» εμμέσως πλην σαφώς επισημοποίησε ότι μόνο με θαύμα θα προλάβει το πρώτο μεγάλο grand slam του 2021 εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο γόνατό του.

Η είδηση της συμμετοχής του Ισπανού πρωταθλητή ήρθε σαν… βάλσαμο στον κόσμο του αθλήματος, καθώς κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το τουρνουά της Μελβούρνης χωρίς δύο από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών στο τένις,

«Ο Ράφα επιβεβαιώνει το γεγονός ότι θα είναι παρών στη Μελβούρνη όποτε και αν γίνει το Australian Open» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του 34χρονου τενίστα.

Το Australian Open έχει ημερομηνία έναρξης την 8η Φεβρουαρίου, ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Ναδάλ πάντως, προετοιμάζεται για την 16η παρουσία του στο «Happy Slam» όπως αποκαλείται το τουρνουά της Μελβούρνης, έχοντας χάσει μόλις δύο παρουσίες στην αυστραλιανή μεγαλούπολη στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του, το 2006 και το 2013.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...