Παραποίηση των λεγομένων του, καταγγέλλει ο Ν. Χαρδαλιάς για τη Θεσσαλονίκη

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Να περάσει την εικόνα πως κάποιοι καλλιεργούν «τεχνητές αντιπαραθέσεις» επιχείρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κλήθηκε να απαντήσει για το αν τελικά είχε γίνει εισήγηση από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα και γιατί δεν εισακούστηκε, αφού ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή του είπε ότι υπήρξαν λιγοστές εισηγήσεις, μεταξύ των οποίων και του κ. Τζιτζικώστα.

Ενοχλημένος, ο Ν. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για διάθεση παραποίησης της απάντησης που είχε δώσει  αλλά και της ερώτησης που του έγινε. «Μια προσπάθεια όχι μόνο να παραποιηθεί ή να εξηγηθεί αλλιώς από την ουσία η απάντηση και η ερώτηση που μου έγινε» είπε.

Τα πραγματικά δεδομένα έχουν ως εξής, συνέχισε: «Η κυβέρνηση δίνει μαζί με την αυτοδιοίκηση αυτή τη μάχη από την αρχή της πανδημίας. Το ενδιαφέρον των δημάρχων, των αυτοδιοικητικών μας είναι μαζί με τους πολίτες, το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι για τους πολίτες. Όλοι μαζί δίνουμε αυτή τη μάχη. Συζητάμε, αναλύουμε, προχωράμε σε συγκεκριμένες πολιτικές. Ο καθένας έχει ένα δικό του κομμάτι που ανταποκρίνεται στα ζητήματα πολιτικής που αφορούν σε μέτρα και πρωτοβουλίες για τον κορονοϊό και στο τέλος όλης αυτής της μάχης όλοι αυτοί που θα βγουν κερδισμένοι είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Η μάχη είναι κοινή, η προσπάθεια είναι κοινή και την ώρα που δίνουμε αυτή τη μάχη αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην μπαίνουμε σε τεχνητές αντιπαραθέσεις που καλλιεργούνται αλλά να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσιες σε ολα τα προβλήματα».

Πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία» κλήθηκε να απαντήσε σε ερώτηση εάν τελικά υπήρχαν στα τέλη του Οκτώβρη εισηγήσεις για λήψη μέτρων νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, όπως για παράδειγμα η μη πραγματοποίηση του τριήμερου εορτασμού του Αγίου Δημητρίου όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο κ. Τζιτζικώστας και αν εκφράστηκαν ανησυχίες στη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις 22/10/2020.

Ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε σχετικά ότι «ο πρωθυπουργός, άλλωστε, είπε ότι υπήρξαν λιγοστές εισηγήσεις και προφανώς ο περιφερειάρχης συμμετείχε σε αυτές». « Το σίγουρο είναι ότι η μάχη είναι κοινή και τη δίνουμε καθημερινά δίπλα-δίπλα με τους αιρετούς μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού», πρόσθεσε και σε εκείνη τη συνέντευξη.

Τα σχόλια του αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που σχολίασε ότι «ο πρωθυπουργός ψεύδεται δημόσια και εκθέτει τον κ. Τζιτζικώστα για να δικαιολογήσει την ολιγωρία του».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...