«Παραδόθηκε» στο β΄ μέρος το Περιστέρι

Μοιραστειτε το

Με κάκιστα ποσοστά στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι ηττήθηκε… φυσιολογικά από την Στρασμπούρ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με 77-57.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη έκαναν ίσως το χειρότερό τους δεύτερο 20λεπτο στη σεζόν, καθώς εκτός από τις κακές τελικές τους προσπάθειες έχασαν και τη μάχη των ριμπάουντ (24 έναντι 46), οπότε γνώρισαν τη δεύτερη ήττα στη διοργάνωση.

Κι ενώ στο πρώτο μέρος οι Περιστεριώτες «κοίταξαν στα μάτια» την αντίπαλό τους και μπήκαν στ΄ αποδυτήρια με -2 (36-34), στο τρίτο κυρίως 10λεπτο δεν υπήρχαν στο παρκέ.

Με 2/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 3/6 βολές και 3 ασίστ βρέθηκαν γρήγορα πίσω με διψήφια διαφορά με το ταμπλό να γράφει στο τέλος της 3ης περιόδου το 56-44 υπέρ της γαλλικής ομάδας.

Το σκηνικό για την ελληνική ομάδα δεν άλλαξε ούτε στο τελευταίο 10λεπτο με τη διαφορά να φτάνει στο +20 (68-48) και να κλείνει σε αυτά τα επίπεδο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στις δύο νίκες, εν αντιθέσει με το Περιστέρι που έμεινε στη μία, με τις δύο ομάδες να έχουν από 3 αγώνες.

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...