Παραίτηση Έβερτ ζητά η «Ανοιχτή Πόλη» για τις «κατσαρίδες» και τα «τρωκτικά»

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Η «Ανοιχτή Πόλη» κατηγορεί την αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων για «αναντιστοιχία ανάμεσα στο θεσμικό ρόλο της», «στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων», και «χρήση ακραίας ρατσιστικής ρητορικής από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας».

Αντιδράσεις προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η απαράδεκτη δήλωση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Αλεξίας Έβερτ, για τους διαδηλωτές του ΚΚΕ που συμμετείχαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Έβερτ χαρακτήρισε ως «κατσαρίδες και τρωκτικά» τα μέλη του ΚΚΕ, με ανάρτησή της κάτω από σχόλιο της αρθρογράφου των «Νέων» Πέπης Ραγκούσση στο facebook. 

Σήμερα, η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» ζήτησε την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ, επειδή «χαρακτήρισε, σε δημόσιο διαδικτυακό σχόλιό της, ως “κατσαρίδες και τρωκτικά” τα μέλη του ΚΚΕ που επέλεξαν να τιμήσουν, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου».

Η «Ανοιχτή Πόλη» την κατηγορεί για «αναντιστοιχία ανάμεσα στο θεσμικό ρόλο της», «στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων», και «χρήση ακραίας ρατσιστικής ρητορικής από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...