Παρί και Σίτι «σφάζονται» στα πόδια του Μέσι, αλλά ο ίδιος καλοβλέπει το… Μαϊάμι! | newsbreak

Μοιραστειτε το

«Ουρά» κάνουν οι μνηστήρες για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του. Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης και τα επόμενα χρόνια, αλλά στη συνέχεια θα μετακομίσει στις ΗΠΑ για να κλείσει την καριέρα του στο Μαϊάμι!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν το cadenaser.com και η «Daily Mail», ο 33χρονος «μάγος της μπάλας» θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τον καταλανικό σύλλογο, όμως ο τελευταίος του σταθμός θα είναι το MLS και η Ίντερ Μαϊάμι. Όπως υπογράμμιζαν τα ίδια δημοσιεύματα, ο «Λίο» εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αγοράσει ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο συγκρότημα Porsche Design Tower του Μαϊάμι.

«Ο Μέσι, αφού ολοκληρώσει το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, όπου θέλει να σπουδάσουν οι γιοι του και να τελειώσει ο ίδιος την καριέρα του, και ύστερα από κάποια χρόνια να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα προφανώς από άλλο πόστο», ανέφεραν τα δύο ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας ότι το κόστος του συγκεκριμένου διαμερίσματος ξεπερνά τα 8.000.000 ευρώ, αφού είναι σε μια εξαιρετική περιοχή, ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα, και με ανέσεις που δεν βλέπουμε ούτε σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Η dream team του Μπέκαμ

Επιπρόσθετα, είναι πολύ κοντά στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι, που δημιούργησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος -φημολογείται ότι- θέλει τα επόμενα χρόνια να συγκροτήσει μια νέα dream team, με… αρχηγό τον Μέσι!

Πάντως, για τον Αργεντινό άσο, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες απόκτησής του. Το σίριαλ του συμβολαίου του θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια…

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα