Παππάς: Η προανακριτική στήθηκε μόνο και μόνο επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο

Μοιραστειτε το

«Κλείνει ο κύκλος μιας κακόγουστης παράστασης που εξελίχθηκε σε φιάσκο και μπούμερανγκ για τους εμπνευστές της» ανάφερε σε δήλωση του έξω από τη Βουλή ο Νικος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός ψηφιακής πολιτικής ανέφερε: «Αυτή η προανακριτική επιτροπή στήθηκε μόνο και μόνο επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, επειδή ωφέλησε το δημόσιο, επειδή φορολόγησε για πρώτη φορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς και, κυρίως, επειδή εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων. Σήμερα, με συνοπτικές διαδικασίες, περιλαμβανομένων καθυστερήσεων αλλά και των διακοπών του Πάσχα σε ένα διάστημα λιγότερο από δύο μήνες, με μόνο 13 συνεδριάσεις, κλείνει ο κύκλος κατάθεσης των μαρτύρων. Τη συνέχεια θα έχει τη δυνατότητα να τη δει όλος ο ελληνικός λαός στην Ολομέλεια της Βουλής».

Πλέον ολοκλήρωσαν οι μαρτυρικές καταθέσεις και σύμφωνα με όσα ανάφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταύρος Κελέτσης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, «πάμε στο στάδιο να καλέσουμε τον φερόμενο ως ύποπτο κ. Παππά για να δώσει εξηγήσεις δια συνηγόρου».

Οπως εξήγησε ο κ. Κελέτσης, αν και ο Νικος Παππας ξεκαθάρισε ότι θα καταθέσει υπόμνημα, η επιτροπή οφείλει να αποστείλει κλήση και αν εκείνος αποφασίσει να καταθέσει υπόμνημα, θα το πράξει.

«Αύριο θα στείλουμε την κλήση που είναι τυπικώς προσαρμοσμένη με τα ισχύοντα Σε αυτή την περίπτωση μετά από αυτό το υπόμνημα εφόσον δεν προκύψει κάτι άλλο θα πάμε στη διαδικασία για σύνταξη του πορίσματος και συζήτηση επ αυτού Αφού πάρουμε το υπόμνημα λογικά θα έχουμε άλλη μία συνεδρίαση για να συζητήσουμε. Ζητήσαμε μία παράταση από τον Πρόεδρο της Βουλής για ένα μήνα στην αρχή της συνεδρίασης σήμερα, μέχρι τις 7 Ιουλίου (έληγε 7 Ιουνίου), αλλά πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί αυτό το διάστημα» ανέφερε ο κ. Κελετσης εκτιμώντας ότι η υπόθεση θα έχει περάσει και από την Ολομέλεια της Βουλής μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η Επιτροπή αποφάσισε να στείλει έγγραφο στον κ. Καλογρίτσα ζητώντας του να επισπεύσει την κατάθεση των εγγράφων που έχει επικαλεστεί πριν τις 9 Ιουνίου που θα καταθέσει ο κ. Παππάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Οι 7 χώρες μαζί με την Ελλάδα που το εκδίδουν

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...