Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού: Δεν μας εκφράζουν αυτοί που παίζουν συγκεκριμένα πολιτικά παιχνίδια | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Μοιραστειτε το

Διαχωρίζει τη θέση της από τη σημερινή σκληρή ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων εναντίον της Λίνας Μενδώνη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού, ΠΟΕ-ΥΠΠΟ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν λόγο για εκμετάλλευση των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον χώρο του Πολιτισμού για κομματικούς σκοπούς.

Η ανακοίνωση:

Θέμα: «Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α. δεν εκφράζονται από αυτούς που παίζουν συγκεκριμένα πολιτικά παιχνίδια»

Ως Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα στον ευρύτερο χώρο του Πολιτισμού και εκφράζουμε τη μεγάλη ικανοποίησή μας που πλέον το λόγο έχει λάβει η ελληνική δικαιοσύνη, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα αποδώσει ακέραια τις ευθύνες σε όσους αποδειχθούν ένοχοι.

Ταυτόχρονα, δηλώνουμε πως κατανοούμε απόλυτα το μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στη δυσώδη αυτή υπόθεση. Παρατηρούμε, ωστόσο, πως εκτός από τα θύματα και τους ανθρώπους των τεχνών που έχουν πραγματικά λόγους να τοποθετούνται δημόσια, υπάρχουν και παραφυάδες που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την τραγική περίσταση για τους δικούς τους ανοίκειους σκοπούς.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε, ως οφείλουμε, το σύνολο της κοινής γνώμης πως οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, ενός συλλόγου που δεν ήταν ποτέ συνδικαλιστικός, αλλά πλέον έχει απολέσει και τον επιστημονικό του χαρακτήρα, δεν εκφράζουν τις απόψεις και τις θέσεις των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α. Εκφράζουν μόνο τις σκοπιμότητες μιας μικρής παραομάδας που λειτουργεί μόνο για να εξυπηρετεί πολιτικά την εξωκοινοβουλευτική παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Πηγή
Author: NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα