Παναγιωτόπουλος: «Οι Τούρκοι ψάχνουν να βρουν τα υποβρύχιά μας» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης για την ολοκλήρωση εργασιών σε υποβρύχια, εξύμνησε τις ικανότητες του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι το υπερσύγχρονο σύστημα των υποβρυχίων, τα καθιστά ασφαλή από την κατασκοπεία των ραντάρ και ελικοπτέρων. 

Σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου για τα υποβρύχια που γέρνουν, ο υπουργός απάντησε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε και ότι οι Τούρκοι ακόμα… ψάχνουν να τα βρουν: «Διορθώθηκε αυτή η ελάχιστη κλίση, παραλήφθηκαν σε άριστη κατάσταση τα υποβρύχια. Απέδειξαν την αξία τους στην πρόσφατης κρίση! Ακόμα ψάχνουν να τα βρουν οι Τούρκοι. Έχουν ένα σιωπηλό σύστημα που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά!», απάντησε.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα