Πακιστανός «φορτωμένος» κοκαΐνη έγινε… τσακωτός επ’ αυτοφώρω στα ΚΤΕΛ Βόλου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Επ’ αυτοφώρω έπιασαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν αλλοδαπό που αποβιβάστηκε από το υπεραστικό λεωφορείο που είχε φτάσει στα ΚΤΕΛ Βόλου από την Αθήνα, την ώρα που πήγαινε να παραδώσει στον συνεργό του την ποσότητα ναρκωτικών που μετέφερε.

Ο 40χρονος Πακιστανός κατέβηκε από το λεωφορείο στον σταθμό του ΚΤΕΛ και επιβιβάστηκε σε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι του Έλληνα συνεργού του και να του παραδώσει τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που είχε αγοράσει στην Αθήνα. Ωστόσο, δεν αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούσαν οι άνδρες της Δίωξης και μόλις έδωσε στον συνεργό του τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά, συνολικού βάρους 515 γραμμαρίων, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν και πέρασαν χειροπέδες και στους δύο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στα σπίτια και στην κατοχή των δραστών οκτώ «φιξάκια» με ηρωίνη, συνολικού βάρους 5,84 γραμμαρίων, ποσότητα σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης, βάρους 15,7 γραμμαρίων, που εστάλη για ανάλυση, 12 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το ποσό των 6.725 ευρώ που προερχόταν από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος, τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων και τρεις κάρτες sim.

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος τους άσκησε κακουργηματικές διώξεις για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα