Παγώνη: Ρεβεγιόν και γιορτές μόνοι μας

Μοιραστειτε το

Χωρίς ανθρώπους από άλλες οικογένειες θα πρέπει να περάσουν το ρεβεγιόν και τις ημέρες των Χριστουγέννων οι Έλληνες φέτος, όπως είπε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών – Πειραιώς Ματίνα Παγώνη.

«Όσοι μένουν σε κάθε σπίτι, θα βάλουν τα καλά τους, θα φτιάξουν ωραία φαγητά, θα βάλουν μουσική και θα περάσουν μόνοι τους το ρεβεγιόν και τις ημέρες των Χριστουγέννων» είπε η κ. Παγώνη, και συμπλήρωσε:

«Χωρίς ανθρώπους από άλλες οικογένειες, παρά τα όσα είπε προ ημερών ο πρωθυπουργός. Εμείς οι γιατροί θα πούμε αυτό που πρέπει να γίνει, βλέποντας πόσο υψηλά παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων και η κατάσταση στα νοσοκομεία».

«Θα βλέπουμε από το μπαλκόνι τους γείτονες που με τον ίδιο τρόπο θα γιορτάζουν στο στολισμένο σπίτι τους και θα πούμε μέσω του διαδικτύου και του τηλεφώνου τις ευχές στους αγαπημένους μας ανθρώπους γιατί έτσι πρέπει να γίνει λόγω των συνθηκών» είπε επίσης η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών – Πειραιώς.

Εκτίμησε δε, πως η κατάσταση θα συνεχιστεί έτσι για μήνες και οικογένειες και φίλοι δεν θα μπορέσουν να ενωθούν ούτε για τις Απόκριες ούτε για το Πάσχα.

«Τις Απόκριες μπορούμε να βάλουμε τη στολή μας, να φορέσουμε τη μάσκα μας και να μείνουμε σπίτι μας» τόνισε η κ. Παγώνη.

Και κατέληξε:

«Δεν θα κάνουμε ούτε Πάσχα, καθώς ακόμη δεν θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού, θα είμαστε μόνο στο 50-60% τότε που θα έχει εμβολιαστεί».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...