Παγώνη: Δεν θα καθαρίσουμε σε 20 μέρες

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ήδη το ΕΣΥ λόγω της πανδημίας αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν μίλησε στο Open TV μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη.

Η κ. Παγώνη εκτίμησε πως «δεν θα καθαρίσουμε σε 20 μέρες», σημειώνοντας ότι «τότε θα ξεκινήσει να υπάρχει μια μείωση κρουσμάτων εάν εφαρμοστούν τα μέτρα», καθώς η χώρα εισέρχεται το Σάββατο σε lockdown τριών εβδομάδων.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες «οπωσδήποτε θα υπάρχει αύξηση» στα κρούσματα.

«Όμως εξαρτάται από τι κάναμε πριν 10 και 15 μέρες. Χρειαζόμαστε 15 – 20 μέρες. Από εκεί και πέρα εάν εφαρμόσουμε όλοι τα μέτρα θα τα πάμε πάρα πολύ καλά. Μετά από 20 μέρες θα ξεκινήσει μία μείωση κρουσμάτων. Εάν εφαρμοστούν από όλους μας τα μέτρα δεν θα χρειαστεί παράταση. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή το επόμενο διάστημα. Δεν θα καθαρίσουμε σε 20 μέρες. Τότε θα ξεκινήσει να υπάρχει μια μείωση κρουσμάτων εάν εφαρμοστούν τα μέτρα. Μην περιμένετε ότι από τη μια στιγμή στην άλλη τα πράγματα θα επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...