Παίζει με τις λέξεις μετά την κατακραυγή ο Παπανδρέου: Τώρα λέει «έκανα προειδοποίηση»

Μοιραστειτε το

Πανικόβλητος ο Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την «τορπίλη» που έριξε για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Το «άσπρο-μαύρο» επιχείρησε να κάνει για άλλη μια φορά ο Γιώργος Παπανδρέου αντιλαμβανόμενος την οργή που προκάλεσε η δήλωσή του το απόγευμα της Πέμπτηςπριν να την ανασκευάσει – στην οποία άφηνε υπονοούμενα νοθείας στον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Παπανδρέου «είδε» απόπειρα διαστρέβλωσης των όσων λέει προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και την ξεκάθαρη ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ λέγοντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ ότι «εγώ έκανα μια προειδοποίηση».

Δεν αισθάνθηκε, μάλιστα, καμία ενοχή για ό,τι έχει προηγηθεί υποστηρίζοντας ότι «είμαι θεματοφύλακας και εγγυητής της διαδικασίας γιατί εγώ την ξεκίνησα το 2004. Αυτό διασφαλίζει την δημοκρατική φωνή του πολίτη και την ενότητα του χώρου. Το κόμμα μας είναι δημοκρατικό και με αξιοπιστία πρέπει να συνεχίσει».

Βρίσκοντας, δε, αποκούμπι μετά την κατακραυγή στη λέξη «προειδοποίηση» την επανέλαβε για δεύτερη φορά στη συνέντευξή του της Παρασκευής λέγοντας ότι τα όσα έγραψε στις ανακοινώσεις του ήταν «μια ουσιαστική προειδοποίηση».

Ο Γιώργος Παπανδρέου ρωτήθηκε και για το γιατί δεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ μετά την ξεκάθαρη πρωτιά και με σημαντική διαφορά του Νίκου Ανδρουλάκη και απάντησε αρχικά ότι είναι «μεγάλο λάθος στη μέση να εγκαταλείπεις, η μάχη είναι για την παράταξη». Επειδή, όμως, η μεγαλομανία δεν κρύβεται έσπευσε να συμπληρώσει ότι «αν δεν ήμουν υποψήφιος η συμμετοχή θα ήταν λιγότερη».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «έχω αποδείξει ότι έχω νέες ιδές σε όλη μου τη ζωή, οι νέες ιδέες δεν έχουν σχέση με την ηλικία».

Δείγμα των αλλοπρόσαλλων κινήσεων Παπανδρέου και η απάντησή του για τα όσα πρόσαψε στον Νίκο Ανδρουλάκη για το περιβόητο «4-2-1» απαντώντας την Παρασκευή «να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν ήταν γραμματέας τότε ή λίγο αργότερα».

«Δεν με θέλουν εμένα γιατί πιστεύουν ότι εγώ μπορώ να μεγαλώσω την παράταξη και να κερδίσουμε τις εκλογές» είπε, επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνοντας ότι δεν έχει αφουγκραστεί το μήνυμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής.

Στην ερώτηση, τέλος, αν θα είναι δίπλα στον νέο αρχηγό, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν απέφυγε να δώσει εκ νέου έναν τόνο «ιδιοκτησίας» της παράταξης απαντώντας ότι «η οικογένεια μου έχει υπηρετήσει τρεις γενιές την παράταξη, είμαι ο άνθρωπος της παράταξης, είναι στο DNA μου, θα στηρίξω, η μάχη γίνεται από οποιοδήποτε μετερίζι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...