Πήρε την πρόκριση, περιμένει τη Βολφσμπουργκ η ΑΕΚ

Μοιραστειτε το

Τα χρειάστηκε η ΑΕΚ στην Ελβετία, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-1 επί της Σεντ Γκάλεν και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ την επόμενη εβδομάδα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Πολύ κακή η εμφάνιση για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στο πρώτο ημίχρονο με τον, εξαιρετικό και σήμερα, Τσιντώντα να την κρατά ζωντανή σε αρκετές περιπτώσεις, όπου θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Σε δύο περιπτώσεις, μάλιστα, Ινσούα και Τσιγκρίνσκι λίγο έλειψαν να αποβούν μοιραίοι για τον «Δικέφαλο».

Η επανάληψη, πάντως, βρήκε την ελληνική ομάδα πιο συγκεντρωμένη με τους παίκτες του Καρέρα να ελέγχουν τον ρυθμό και σταδιακά να κερδίζουν μέτρα μέσα στο γήπεδο. Η επιθετική λειτουργία, πάντως, παρέμεινε προβληματική μέχρι τη φάση του 71′, όταν η «Ένωση» κέρδισε πέναλτι με τον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση, με τον τερματοφύλακα της Σεντ Γκάλεν να αποκρούει και τον επιθετικό της ΑΕΚ να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει.

Στα θετικά για την ελληνική ομάδα η πολύ καλή παρουσία από Τσιντώτα, Βασιλαντονόπουλου, και Σβάρνα, προβληματισμός για την απόδοση Ολιβέιρα και Λιβάγια.

Πλέον, την επόμενη Πέμπτη η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Συνθέσεις

Σεντ Γκάλεν: Άτι-Ζίγκι, Μούχαϊμ, Φαζλίγι, Στεργίου, Κράουχι, Κιντιγιά, Γκέρτλερ, Ρουίθ (74′ Γιουάν), Στίλχαρτ (74′ Ριμπέιρο), Ντουά (62′ Καμπέρι), Γκιγεμενό

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ινσούα, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάια (90′ Σάκχοφ), Ανσαριφάρντ (68′ Γκαρσία), Ολιβέιρα

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...