Πέτσας: Δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα σήμερα-Τι αλλάζει στην εστίαση;

Μοιραστειτε το

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας,  τόνισε την Παρασκευή ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα νέα μέτρα έναντι του κορονοϊού. 

«Τα μέτρα που εφαρμόζουμε τώρα είναι πάρα πολλά. Το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ», δήλωσε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα παρέπεμψε και σε προγενέστερη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), βάσει της οποίας προκύπτει ότι τα πολλά αυστηρά μέτρα ενδεχομένως να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Ερωτηθείς, παράλληλα, αν η κυβέρνηση προτίθεται να υιοθετήσει την επιβολή της καθολικής χρήσης της μάσκας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως «αυτό είναι ένα από τα μέτρα που θα εξεταστούν, αν υπάρξει “έκρηξη” κρουσμάτων».

Εξάλλου, όπως είπε, «μπορεί να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1 τη νύχτα».

Β.Σ. Καρούλιας: Εκτίναξη κερδών και άνοδος τζίρουΚορονοϊός: Έρχεται νέο σχέδιο με μέτρα για τον χειμώναΑφορολόγητο: Ποιες αποδείξεις θα μετρούν διπλά και θα μειώνουν το δηλωθέν εισόδημα
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...