Πέρασε κι από τον Βόλο με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός

Μοιραστειτε το

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη ματς, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ήταν πιο ουσιαστικός από τον αντίπαλό του, στην προκειμένη περίπτωση τον Βόλο και παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν σε ολόκληρο το β΄ μέρος (55΄ αποβλήθηκε ο Χουάνκαρ), έφυγε νικητής από το Πανθεσσαλικό με 2-0 και πλησίασε ξανά στην τετράδα!

Οι «πράσινοι» έφτασαν σχετικά άνετα στην 5η σερί τους νίκη, ενώ σε έκτο συνεχόμενο ματς η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Το «διπλό» στην έδρα του Βόλου σημειώθηκε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, με το «τριφύλλι» να επιβεβαιώνει γι΄ άλλη μια φορά ότι έχει «γυρίσει σελίδα» μετά την έλευση του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν περισσότερη ενέργεια και πίεζαν ψηλά τον αντίπαλό τους με σκοπό να μην του επιτρέψουν να οργανωθεί στη μεσαία γραμμή.

Ως εκ τούτου οι  «πράσινοι», χωρίς καθαρόαιμο «6άρι» στην ενδεκάδα τους (εκτός οι Κουρμπέλης και Αλεξανδρόπουλος)  είχαν ξανά πρόβλημα με το κράτημα της μπάλας, με τον Βιγιαφάνιες να αναγκάζεται να γυρίζει πολλά μέτρα πίσω για να βοηθήσει λίγο στην κυκλοφορία.

Ο Βόλος απείλησε στο 12΄ με τον Μαουρίσιο να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Μαρτίνες, ενώ πέντε λεπτά μετά από τη σέντρα-σουτ του Φεράρι ο Διούδης αιφνιδιάστηκε κι ακούμπησε την μπάλα τόσο όσο αυτή να βρει το οριζόντιο δοκάρι, προτού την απομακρύνει ο Πούγγουρας.

Στο 19’ ο Βόλος έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όταν ο Ρενάτο βρήκε χώρο από τα δεξιά και σέντραρε χαμηλά προς τον Μπαρτόλο, ο οποίος πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός αφού πέρασε το πρώτο 25λεπτο, σιγά-σιγά άρχισε ν΄ ανεβαίνει και στο 42’ άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Σάντσες ο Μαουρίσιο έπιασε την κεφαλιά, ο Κλέιμαν απέκρουσε εντυπωσιακά, με τη μπάλα να φτάνει μετά από κόντρες στον Καμπετσή, ο οποίος σούταρε δυνατά κι έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 45’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως από την ωραία σέντρα του Φεράρι, δεν πρόλαβαν να μπουν στην πορεία της μπάλας ούτε ο Δουβίκας, ούτε ο Μπαρόλο.

Τα πράγματα έδειχναν να «στραβώνουν» πολύ για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 55’ ο διαιτητής Ευαγγέλου, με υπόδειξη του VAR Βασίλη Φωτιά, απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Χουάνκαρ, θεωρώντας πως υπήρχε εσκεμμένο χτύπημα του Ισπανού πάνω στον Γκρίλο.

Η αποβολή, όμως, διόλου επηρέασε τους «πράσινους», που αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί και στην πρώτη αντεπίθεση που βρήκε χώρο ο Μαουρίσιο, κουβάλησε τη μπάλα στο μισό γήπεδο, έβγαλε στον Αϊτόρ κι αυτός με τη σειρά του στον Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό τελείωμα, σημειώνοντας το δεύτερο του γκολ με το «τριφύλλι» στο 65’ (είχε σκοράρει και στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα).

Στο τελευταία μισάωρο οι «πράσινοι» διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμά τους κι απειλήθηκαν μόνο μια φορά, με τον Διούδη στο 88΄ ν΄ απομακρύνει το σουτ του Ριένστρα.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...