«Πέρασε» και από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Μοιραστειτε το

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Με το τρίποντο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στους 48 βαθμούς και αναμένουν τώρα το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για να δουν την απόσταση που θα έχουν από τους διώκτες τους. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν ένα τέρμα για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ του Μπρούμα στον Στρούγγη, Ωστόσο, το VAR κατακύρωσε το γκολ. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ, ωστόσο ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος προσπάθησε για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Νάτσος (72′ Νταβιώτης), Κιβρακίδης, Σάλομον (62′ Μανούσος), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (62′ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (62′ Ραμπέλο), Μάτιτς (78′ Αγκάγιεφ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Μπα (64′ Σισέ), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα (79′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (64′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (90′ Πέπε).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...