Πέρασε και από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός (1-0 τον Ατρόμητο)

Μοιραστειτε το

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ούτε στο Περιστέρι την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Με γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Ατρόμητου, για την 18η αγωνιστική της Super League, διατήρησαν το αήττητο που έχουν από την έναρξη της περιόδου και, πλέον, περιμένουν το ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30) για να μάθουν τη διαφορά που θα έχουν από το δεύτερο της βαθμολογίας (έχουν 48 βαθμούς κι ακολουθούν ΑΕΚ και Άρης με 36, ενώ 35 έχει ο ΠΑΟΚ).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς σε όλο το 90λεπτο, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει σε πιο άνετη επικράτηση, απέναντι σε μία ομάδα που στο ίδιο γήπεδο είχε νικήσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και με την συνολική της εικόνα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποινδήποτε αντίπαλο.

Οι Πειραιώτες μόλις στο 7΄ «άγγιξαν» το γκολ με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί να διώχνει ενστικτωδώς ο Μανδάς. Η πίεση απέγφερε καρπούς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από ωραία μακρινή μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Μπρούμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, προλαβαίνοντας Στρούγγη και Μανδά.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ του σκόρερ στον Στρούγγη, ωστόσο, μετά την εξέταση της φάσης από το VAR το τέρμα του Πορτογάλου επιθετικού κατακυρώθηκε.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να πιέζει για το δεύτερο γκολ.

Εφθασε… μια ανάσα από το 2-0 στο 55′, όταν ο Καμαρά βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά καθυστέρησε κι ο Μανδάς έκανε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Αφρικανού μέσου.

Στο 70′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, μετά την εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη και κεφαλιά του Μπουχαλάκη, ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κι αυτή έφυγε άουτ.

Η τελευταία καλή φάση του ματς ανήκε στον Ολυμπιακό, με τον Μανδά να διώνει το πλασέ του Φορτούνη στο 75΄.

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...