Πέρασε από τον Άρη, έμεινε μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Μοιραστειτε το

Το φετινό αήττητο του Άρη έσπασε σήμερα ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 και μένοντας μόνος του στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Super League. Υπενθυμίζεται ότι πριν από το ματς, οι δύο ομάδες ήταν αγκαλιά στην κορυφή, έχοντας από 19 βαθμούς σε 7 ματς. 

Από τους πρωταγωνιστές του ματς ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (στο 29ο και το 47ο λεπτό). Για τους «κίτρινους» μείωσε ο Μπερτόλιο στο 74ο λεπτό. 

Σε γενικές γραμμές, ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ειδικά από το σημείο που προηγήθηκε στο σκορ. Από το 30ο λεπτό και μετά, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσεξαν περισσότερο τα μετόπισθέν τους, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις που εκδήλωσαν. Μάλιστα, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου σημείωσαν δεύτερο τέρμα που άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την επικράτησή τους. 

Ο Άρης, ωστόσο, ποτέ δεν παράτησε το ματς. Ακόμα και μετά το δεύτερο τέρμα των φιλοξενουμένων, οι «κίτρινοι» πίεσαν για να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και έφτασαν στο γκολ πριν το τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού. Στα λεπτά που απόμεναν, οι παίκτες του Άρη τα έδωσαν όλα, όμως δεν κατάφεραν να ξαναδιασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη των αντιπάλων τους. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...