Πέρασε από την Κρήτη και έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός

Μοιραστειτε το

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League αναρριχήθηκε σήμερα ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 στο ματς που ήταν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και το οποίο κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να έχουν δύο καλές στιγμές (στο 4ο λεπτό με τον Εμβιλά και στο 12′ με τον Χασάν), αλλά και τον ΟΦΗ να απαντά με δοκάρι του Γιάννου στο 13′. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου συνέχισαν οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με πιο αξιοσημείωτες το πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννου στο 29′, το οποίο όμως ακυρώθηκε (με τη χρήση του VAR, καθώς προηγήθηκε οφσάιντ) και το δοκάρι του Μπρούμα στο 42ο λεπτό. 

Όλα άλλαξαν στην επανάληψη, καθώς οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ (Χασάν στο 53′), το οποίο βοήθησε τον Ολυμπιακό να ελέγχει από εκεί και έπειτα τον ρυθμό του ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» καθάρισαν το ματς στο 80′, όταν ο Μασούρας πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 11ο φετινό ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός σκοράρει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Σακόρ, Μεγιάδο (87’ Νέιρα), Μπαλογιάννης (61’ Ντε Γκουζμάν), Στάρτζεον, Γιάννου (61’ Γκαργκαλατζίδης).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (69’ Πέπε), Μασούρας (84’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (77’ Φορτούνης), Χασάν (83’ Ελ Αραμπί).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...