Πέντε λόγοι που η ασφάλιση κατοικίας μάς εξασφαλίζει μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Μοιραστειτε το

Τους τελευταίους μήνες που κληθήκαμε να βρούμε τον ρυθμό μας σε μία νέα πραγματικότητα, πήραμε συγχρόνως μερικά πολύ σημαντικά «μαθήματα».

Ένα από αυτά, ήταν πόσο μεγάλη σημασία έχει για τη ζωή μας, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Σχεδόν εν μία νυκτί, το σπίτι μας μετατράπηκε στον δικό μας μικρόκοσμο και εκτός από ένα μέρος ξεκούρασης, πλέον για τους περισσότερους από εμάς λειτουργεί ως χώρος εργασίας ή μαθημάτων, ενώ έχει καθιερωθεί και ως σημείο συνάντησης για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Έτσι, καθώς περνούσαμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είχαμε την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε την αξία του και να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι μόνο ένας «σκελετός» από τσιμέντο και τούβλα, αλλά μία προέκταση του εαυτού μας, ένας πολύ προσωπικός χώρος που περικλείει όλα όσα εμείς αγαπάμε. Είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μεγαλώνουμε με άνεση και ασφάλεια εμείς και τα παιδιά μας, δημιουργώντας μικρές καθημερινές αναμνήσεις, που είναι βέβαιο πως θα αναπολούμε με νοσταλγία στο μέλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε, γιατί είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε μία μικρή επένδυση, που θα προστατεύει τον χώρο μας, που θα «αγκαλιάζει» εμάς και τους κοντινούς μας ανθρώπους, εξασφαλίζοντας όχι μόνο ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, αλλά και μία σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τους σημαντικότερους λόγους που η ασφάλιση σπιτιού, καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί στα άμεσα σχέδιά μας.

Διαμορφώνοντας μία αισιόδοξη και ήρεμη καθημερινότητα

Για τους περισσότερους από εμάς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε, είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αναπόφευκτα την ψυχολογία μας. Γιατί, λοιπόν, να μην απαλλαγούμε από ένα επιπλέον άγχος ή από τα δυσάρεστα συναισθήματα και την αβεβαιότητα που μπορεί να προκαλέσει ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως μία πυρκαγιά, μία σοβαρή διαρροή ή κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, προνοώντας και ασφαλίζοντας έγκαιρα την κατοικία μας; Καλώς η κακώς, είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε και αν προκύψει μελλοντικά, εμείς έχουμε μεριμνήσει, ώστε τίποτα να μην διαταράξει την ηρεμία και την ομαλότητα της καθημερινότητάς μας.

Προστατεύοντας έγκαιρα τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής

Όπως αναφέραμε ήδη νωρίτερα, η έννοια «σπίτι» δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το οικοδόμημα, αλλά όλους τους υλικούς και συναισθηματικούς «θησαυρούς» που αυτό περιλαμβάνει. Ο λόγος που το σπίτι μας είναι ένα τόσο ξεχωριστό μέρος για εμάς και την υπόλοιπη οικογένεια, οφείλεται στον κόπο και το μεράκι που έχουμε καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, για να το διαμορφώσουμε, όπως εμείς επιθυμούμε, αλλά και σε κάποια πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό, όπως είναι ο υπολογιστής, η τηλεόραση, το κλιματιστικό μας, κλπ. Καλό θα ήταν, λοιπόν, το πρόγραμμα ασφάλισης που θα επιλέξουμε για την προστασία του, να καλύπτει τόσο το κτήριο ή και το περιεχόμενό του. Ειδικότερα όσοι από εμάς ενοικιάζουμε ένα σπίτι, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, για να προστατεύσουμε τα πράγματά μας, ενώ θα τη βρούμε σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, επιλέγοντας ένα από τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime, που μόνο από 3 ευρώ το μήνα, χαρίζουν στο σπίτι μας την ολοκληρωμένη προστασία που πραγματικά του αξίζει!

Πραγματοποιώντας ένα σίγουρο και ασφαλές ξεκίνημα

Σε περίπτωση που επιθυμούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μετακομίσουμε σε ένα δικό μας σπίτι, η ασφάλιση κατοικίας είναι μία απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουμε από την τράπεζα το στεγαστικό δάνειο που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Ωστόσο, η ασφαλιστική εταιρία στην οποία θα απευθυνθούμε είναι καθαρά μία δική μας απόφαση, για την οποία οφείλουμε να θέσουμε κάποια βασικά κριτήρια. Καλό θα ήταν η επιλογή που θα κάνουμε να μας παρέχει προσιτά ασφάλιστρα, μία ευέλικτη συχνότητα πληρωμής που μας εξυπηρετεί και μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τις καλύψεις, που όντως χρειαζόμαστε. Η συμφωνία μας οφείλει να έχει διαφανείς και ξεκάθαρους όρους, χωρίς ψιλά γράμματα και το κυριότερο, η περιουσία μας να ασφαλιστεί στην ακριβή της αξία, ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της υπερασφάλισης ή της υπασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε βέβαιοι πως ανεξάρτητα από το μέγεθος κάποιας απρόβλεπτης ζημιάς, η κατοικία μας θα αποκατασταθεί και θα γίνει πάλι, όπως ήταν και πριν.

Καλύπτοντας κάθε πιθανό ενδεχόμενο

Ένας ακόμη λόγος που καθιστά αναγκαία την ασφάλιση κατοικίας για μία πιο εύρυθμη καθημερινότητα, είναι το γεγονός πως ανάλογα με την ασφάλιση που θα επιλέξουμε, θα επωφεληθούμε από εξαιρετικά χρήσιμες καλύψεις και υπηρεσίες, οι οποίες μας διευκολύνουν για κάθε πιθανό ενδεχόμενο σε μία καθημερινότητα γεμάτη αβεβαιότητα. Μία από αυτές είναι και η «Αντικατάσταση Κλειδαριάς» που μας παρέχεται εντελώς δωρεάν μέσα από τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Value και Premium της Anytime, και η οποία μας εξασφαλίζει το κόστος αποκατάστασης κάποιας ζημιάς στην κλειδαριά του σπιτιού μας, καθώς και το κόστος αντικατάστασης της κλειδαριάς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των κλειδιών μας. Με άλλα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να είμαστε σίγουροι πως όσο δύσκολη ή απρόβλεπτη κι αν ήταν η εξέλιξη μίας ημέρας, εμείς στο τέλος αυτής, θα μπορούμε να επιστρέφουμε πάντα στον προσωπικό μας χώρο εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος.

Μία μοναδική και σύγχρονη εμπειρία ασφάλισης

Τέλος, μία σημαντική παράμετρος που μας παροτρύνει να επισπεύσουμε την ασφάλεια της κατοικίας μας, είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε την αποκτήσουμε. Ακριβώς επειδή πολλοί από εμάς δε διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο που απαιτεί μία τέτοια διαδικασία, πλέον μπορούμε ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού μας, να πραγματοποιήσουμε γρήγορα, άνετα και εύκολα, μία online επίσκεψη στην Anytime και να ανακαλύψουμε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το σπίτι μας. Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία που θα μας ζητηθούν. Έπειτα, με μερικά μόνο «κλικ», θα έχουμε κάνει ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα, για ένα ασφαλές μέλλον και μία πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα!

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...