Πέθανε ο πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος

Μοιραστειτε το

Απεβίωσε σήμερα, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 11:10, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού με κορωνοϊό.

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος συνδέθηκε με την ιστορία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και την εκπληκτική πορεία του τα τελευταία χρόνια. Από το 1997 συμμετείχε ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο και διετέλεσε γγ, Α’ αντιπρόεδρος και από το 2012 έως και σήμερα πρόεδρος του ΒΕΠ. Ιδρυτής και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (ΣΕπΔΑ), δραστηριοποιήθηκε έντονα σε πολιτικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες προσφέροντας ανιδιοτελώς στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα.

Από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας. Ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και του τομέα ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΚΙΔΗΣΟ.

Ασχολήθηκε με το επιχειρείν από το 1986, όταν σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε την πρώτη επιχείρησή του στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ίδρυσε και διατηρούσε δύο εταιρείες, η μία στον χώρο τους αυτοκινήτου, ΙΚΤΕΟ Δυτικής Αττικής και ή άλλη στον κλάδο της πυρασφάλειας-πυροσβεστικών υλικών και αντιμετώπισης κρίσεων από τεχνολογικές καταστροφές.

Αποδεδειγμένη η έμπρακτη στήριξή του στο επιχειρείν, ιδίως της μικρομεσαίας επιχείρησης. Οραματιστής και θερμός υποστηριχτής της τεχνικής εκπαίδευσης. Από τους πρώτους που έθεσε την ανάγκη αναβάθμισής της και τη σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με την παραγωγή.

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...