Πέθανε ο πιο διάσημος sexpert | in.gr

Μοιραστειτε το

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο Μαχίντερ Γουάτσα (Mahinder Watsa) ο πιο διάσημος sexpert της Ινδίας, έχοντας προηγουμένως μετατραπεί σε «θρύλο» χάρη στην άκρως ενημερωτική και ειλικρινή στήλη συμβουλών του σε τοπική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το BBC, ο  μαιευτήρας γυναικολόγος δρ. Μαχίντερ Γουάτσα, ήταν η πένα πίσω από τη διάσημη στήλη «Ρώτα τον Sexpert» για περισσότερα από 10 χρόνια.

Με όπλο τις γνώσεις του και την επαγγελματική εμπειρία του ως γυναικολόγος και σεξολόγος, ο Ινδός επιστήμονας απαντούσε στις απορίες χιλιάδων Ινδών, βοηθώντας να λύσουν σημαντικά προβλήματα στην ερωτική τους ζωή.

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν τα παιδιά του αναφέρει ότι ο πατέρας τους έζησε «μια υπεροχή ζωή με τους δικούς του όρους».

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν το τελευταίο διάστημα ο ηλικιωμένος άνδρας υπέφερε από κάποια ασθένεια.

O Γουάτσα ήταν ήδη 80 όταν ξεκίνησε να γράφει την καθημερινή στήλη συμβουλών για το σεξ που τον έκανε διάσημο στην Mumbai Mirror. Πολύ σύντομα η στήλη του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και έντονες διαμαρτυρίες, καθώς το σεξ είναι ακόμα θέμα ταμπού σε πολλά ινδικά νοικοκυριά.

Όπως είχε πει στο BBC ο ίδιος αντιμετώπιζε το σεξ ως κάτι που φέρνει χαρά στον άνθρωπο, όμως πολλοί συνάδελφοί του στις εφημερίδες τείνουν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά σοβαρή, ιατρική ορολογία.

Ο Γουάτσα προτιμούσε μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση στις απαντήσεις του, που χαρακτηριζόταν από πετυχημένο χιούμορ αλλά και ανθρωπιά.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που είχε δώσει σε έναν ανήσυχο Ινδό, ο οποίος μην έχοντας χρησιμοποιήσει αντισύλληψη με την καλή του, έτρεξε να προμηθευτεί ένα «χάπι της επόμενης ημέρας» και… πάνω στη σύγχυση της στιγμής μπερδεύτηκε και το πήρε  ο ίδιος.

«Μπορεί να μου προκαλέσει επιπλοκές;» ρώτησε όλο αγωνία ο ταλαίπωρος άνδρας για να λάβει την εξής απάντηση:

«Την επόμενη φορά σε παρακαλώ βάλε προφυλακτικό και προσπάθησε να μην το καταπιείς κι αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...