Πέθανε η ηθοποιός Γoργώ Χρέλια -Είχε συμμετάσχει στο «Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Μοιραστειτε το

Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού Γοργώ Χρέλια γνωστοποίησε στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με ανάρτησή του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε δύο θανάτους που γνωστοποιήθηκαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. «Δύο θλιβερές αποχωρήσεις έγιναν σήμερα γνωστές στο Σωματείο των Ηθοποιών…

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάιδω Βέμπο Τραϊφόρου, η θετή κόρη της μεγάλης μας Βέμπο εδώ και κάποιες μέρες δεν είναι στη ζωή και δεν έχει κηδευτεί αφού κανείς δεν έχει αναλάβει ακόμα και η Γόργω Χρέλια, της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκτζήδων των Χρέληδων, η όμορφη και μπριόζα ηθοποιός που άφησε τη σφραγίδα της στον ελληνικό κινηματογράφο του ‘60…

Φεύγουν οι παλιές γενιές και καλοτάξιδες να είναι… Θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας με αγάπη» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Με νεότερη ανάρτησή του, ο ηθοποιός έκανε γνωστό πως η κηδεία της θετής κόρης της Σοφίας Βέμπο θα πραγματοποιηθεί με έξοδα του υπουργείου Πολιτισμού.

Δυο θλιβερες αποχωρήσεις εγιναν σημερα γνωστες στο Σωματειο μας των Ηθοποιων…Η τραγουδιστρια και ηθοποιος Χάιδω Βεμπο…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Tuesday, October 13, 2020

Κόρη εμβληματικής φιγούρας των μπουλουκιών

Η Γοργώ Χρέλια γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1942 και ήταν κόρη του ηθοποιού Ρολάνδου Χρέλια, εμβληματικής φιγούρας των μπουλουκιών και ξαδέρφη του επίσης ηθοποιού Κώστα Χρέλια.

Αν και δεν ανέλαβε κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Γοργώ Χρέλια συμμετείχε σε ιδιαίτερα επιτυχημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου τη δεκαετία του ‘60. Όπως διαβάζουμε, εμφανίστηκε στην ταινία «Ο θησαυρός του μακαρίτη» με πρωταγωνίστρια την Γεωργία Βασιλειάδου, αλλά και στις κωμωδίες «Το Ξύλο Βγήκε Από Τον Παράδεισο», «Ο Κλέαρχος», «Η Μαρίνα Και Ο Κοντός» και «Δουλειές Του Ποδαριού».

Πηγή
Author: NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα