Πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ

Μοιραστειτε το

Ήττα εντός έδρας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος λύγισε στη δεύτερη παράταση απέναντι στη Ρεάλ, με το τελικό αποτέλεσμα (93-97) να κρίνεται στις λεπτομέρειες και σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Ρεάλ Μαδρίτης βγάζοντας πολύ πάθος και μαχητικότητα σε ένα ματς που δεν είχε και τους καλύτερους οιωνούς.

Οι Ισπανοί μπόρεσαν, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, να εκμεταλλευτούν την μεγάλη αστοχία του Παναθηναϊκού και να κρατήσουν ένα μικρό προβάδισμα ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο, μάλιστα, η Ρεάλ πάτησε γκάζι και έφτασε τη διαφορά ακόμη και στο +14.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έβγαλαν καρδιά στο παρκέ, πέρασαν στην αντεπίθεση και άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν τα ίσια τη νίκη στο τελευταίο λεπτό.

Το ματς έμεινε στο 68-68 και οδηγήθηκε σε παράταση, όπου οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα παίρνοντας μια μικρή διαφορά (75-71). Η Ρεάλ επανήλθε στο ματς και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε το προβάδισμα με 77-79.

Στην επόμενη επίθεση ο Μποχωρίδης ευστόχησε σε δύο βολές φέρνοντας το ματς στα ίσια και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε δεύτερη παράταση.

Οι Μαδριλένοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πιο φουριόζοι το δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο με αποτέλεσμα να πάρουν το πάνω χέρι. Ο Παναθηναϊκός, όμως, επέστρεψε ξανά μειώνοντας τη διαφορά στον ένα πόντο.
Η Ρεάλ, όμως, κατάφερε να πάρει εκ νέου διαφορά έξι πόντων, βοηθούμενη και από μερικές αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις, την οποία διατήρησε μέχρι το τελικό 93-97.

Νέντοβιτς (27 πόντοι), Παπαπέτρου (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Παπαγιάννης (14 πόντοι) και Μπέντιλ (13 πόντοι) ξεχώρισαν για τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα κορυφαίοι για τη Ρεάλ ήταν οι Ταβάρες (20 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και Αμπάλδε (19 πόντοι, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ).

Δεκάλεπτα: 15-14, 29-33, 48-56, 68-68, 79-79 (παρ.), 93-97 (2η παρ.).

Παναθηναϊκός: Μακ 6 (6 ασίστ), Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης 4, Παπαπέτρου 18 (7 ριμπ.), Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Φόστερ 1, Νέντοβιτς 27, Γουάιτ 2, Μήτογλου 4, Μπέντιλ 13, Σαντ-Ρος 4

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοζέρ 4, Ράντολφ 18, Φερνάντεθ 1, Αμπάλδε 19 (6 ασίστ, 4 ριμπ.), Λαπροβίτολα, Ντεκ 6, Γκαρούμπα, Κάρολ 11, Ταβάρες 20 (14 ριμπ.), Γιουλ 6 , Τόμπκινς 12, Τέιλορ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...