Πάει γι΄ αγορά και όχι δανεισμό του Σισακό ο Παναθηναϊκός

Μοιραστειτε το

Σε «ανοιχτή γραμμή» με την Ζούλτε Βάρεγκεμ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Αμπντουλαγιέ Σισακό, ο οποίος αποτελεί το νο 1 μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων» για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας από τη Γαλλία και το Βέλγιο όχι απλά επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για το νεαρό διεθνή με την Εθνική U19 της Γαλλίας, αλλά προχωρούν το θέμα ακόμη περισσότερο.

Όπως αναφέρει στο διαδίκτυο ο Γάλλος ρεπόρτερ του Radio Monte Carlo, Λουάκ Τουαζί, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με το νεαρό μέσο για τον δανεισμό του, ωστόσο, υπάρχει διαφορά με την ομάδα του, η οποία δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει δανεικό, αλλά να τον πουλήσει.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και, πλέον, οι «πράσινοι» δεν μιλούν για δανεισμό με οψιόν, αλλά για άμεση μετακίνηση του Γάλλου χαφ.

Το επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικό, όμως είναι αρκετές οι πιθανότητες για να γίνει η μεταγραφή, διότι και ο παίκτης θέλει να φύγει από το Βέλγιο και η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν τον υπολογίζει, βάζοντάς τον εδώ και λίγες εβδομάδες στη μεταγραφική λίστα.

Το σημαντικό, είναι ότι ο Σισακό έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους «πράσινους» και περιμένει τις εξελίξεις στην τελική διαπραγμάτευση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» με το βελγικό κλαμπ.

Το «οκ» για το νεαρό μέσο έχει δώσει και ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς θεωρεί ότι τα αγωνιστικά στοιχεία του ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που αναζητά ο Ρουμάνος προπονητής για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...