Πάγωσε το πανελλήνιο ο Ευαγγελάτος με τη μάσκα που αποκάλυψε (pics) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του στο Mega, προκάλεσε ακόμα και πανικό στους τηλεθεατές. Υποτίθεται ότι ο Ευαγγελάτος θα παρουσίαζε μία μάσκα που σκοτώνει τον κορονοϊό. Και προστατεύει πλήρως. Και εμφανίστηκε λοιπόν ο καθηγητής Παναγιώτης Γκιβίσης, ο οποίος όμως είναι καθηγητής ορθοπεδικής.
Ο καθηγητής λοιπόν παρουσίασε μία μάσκα που προκάλεσε τρόμο στους τηλεθεατές αλλά και στον ίδιο το Νίκο Ευαγγελάτο. Μία μάσκα που παραπέμπει σε ταινίες με διαστημικές περιπέτειες, μία μάσκα η οποία είναι αδύνατον να φορεθεί από οποιονδήποτε πολίτη, εκτός εάν ετοιμάζεται να πάει ταξίδι εκτός πλανήτη.

Δεν είναι μόνο η μάσκα αυτή καθαυτή που θυμίζει κράνος αστροναύτη. Είναι και η συσκευή που την συνοδεύει, η οποία πραγματικά θυμίζει το το κουτί οξυγόνου διαστημική στολής.

«Πως θα κυκλοφορώ με αυτή την γκουμούτσα», αναρωτήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος… Με τον καθηγητή να τον καθησυχάζει ότι το τελικό προϊόν θα είναι κάπως μικρότερο. Δεν μας είπε όμως εάν αναφερόταν στο προσωπείο – γιατί δεν μιλάμε για μάσκα μιλάμε για ολόκληρο προσωπείο – η στο κουτί που την συνοδεύει και μαζί με την σωλήνα παραπέμπει σε ηλεκτρική σκούπα.

Ο κόσμος όμως που έβλεπε την εκπομπή, πανικοβλήθηκε διότι συνειδητοποίησε ότι εάν χρειάζεται μία μάσκα τέτοιου μεγέθους για να εξασφαλίσει την ασφάλεια μας από τον κορονοϊό, τότε η μασκούλα που φοράμε οι περισσότεροι, μάλλον δεν πρέπει να μας δίνει και μεγάλη ασφάλεια. Αλλιώς ποια η σκοπιμότητα να παρουσιαστεί ένα τέτοιο σκάφανδρο σε εκπομπή πανελλαδικής συχνότητας;

Το πρώτο σοκ για τους τηλεθεατές ήταν όταν εμφανίστηκε η προμετωπίδα. Δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Το σοκ έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν ο καθηγητής παρουσίασε ένα μυστηριώδες κουτί τεραστίων διαστάσεων

Και το σοκ μετετράπη σε πανικό μόλις ο καθηγητής έδειξε ολόκληρη την συσκευή που παρέπεμπε σε στολή αστροναύτη από το alien

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα