Ο Lamanif μήνυσε την «αφέντρα» και τους ράπερ που διέρρευσαν το ροζ βίντεο (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο ράπερ Lamanif που εξαφανίστηκε για σχεδόν μια εβδομάδα μετά από βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο άφησε υπονοούμενα ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του, μετά από διαρροή προσωπικών του στιγμών, μίλησε για πρώτη φορά.

Ο ράπερ έφτασε το πρωί της Παρασκευής στο τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τους δικηγόρους του υπέβαλε μηνύσεις κατά προσώπων που διέρρευσαν το «ροζ» βίντεο για το οποίο στη συνέχεια ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας δέχτηκε απειλές.

Ο νεαρός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Lamanif ζήτησε την ποινική δίωξη της γυναίκας που δημοσίευσε το βιντεοληπτικό υλικό, όπως και περισσότερων από δύο ράπερ  οι οποίοι το αναπαρήγαγαν στα social media. Mάλιστα, σύμφωνα με το  GRTimes, ο Λάμπρος Μανιφάβας ζητά γίνει άρση απορρήτου και να προκειμένου να εντοπιστεί η διαδρομή του βίντεο.

Ο νεαρός ράπερ μίλησε στους δημοσιογράφους και εξήγησε ότι απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη για να μην βιώσει ποτέ ξανά κανένας άλλος όσα πέρασε ο ίδιος: «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, κινήθηκα νομικά για έναν και μόνο λόγο, ώστε ποτέ κανείς, ξανά, να βιώσει αυτό που πέρασα εγώ. Είδα ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όσους έδειξαν στήριξη σε αυτήν» τόνισε.

Ο νεαρός που νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά τον εντοπισμό του προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του: «Προσπαθώ πάλι να πατήσω στα πόδια μου, βγαίνω με τον πατέρα μου κάθε μέρα, θα το πάω στο τέρμα όσον αφορά αυτό που έγινε, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, δεν αγχώνομαι για τίποτα, θα βρω τα πατήματά μου σύντομα» δήλωσε ο 24χρονος Λάμπρος.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα