Ο Alpha «έκλεισε» την Τατιάνα Στεφανίδου για να σώσει ό,τι μπορεί από το ναυάγιο της Μελέτη | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εδώ και καιρό η «Espresso» έγραφε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει στον Alpha και δη στην ενημερωτική ζώνη! Χθες στη μία το μεσημέρι, λοιπόν, με επίσημο δελτίο Τύπου, από το κανάλι της Κάντζας ήρθε και η επιβεβαίωση των ρεπορτάζ!

Με ανακοίνωσή του, ο σταθμός γνωστοποιούσε ότι η Στεφανίδου «έκλεισε» και με τη «βούλα», με τους υπευθύνους του καναλιού να καλωσορίζουν την παρουσιάστρια.
«Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση» έγραφε το λιτό μεν περιεκτικό δε δελτίο Τύπου.

Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος από την περασμένη εβδομάδα ετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της, ενώ προχθές υπέγραψαν με τον σταθμό και οι συνεργάτες της εκπομπής της.

Προετοιμασία

Όλες οι πληροφορίες μας συγκλίνουν ότι η Στεφανίδου θα παρουσιάζει μια ειδησεογραφική εκπομπή στη ζώνη 11 με 1 το μεσημέρι και η προετοιμασία έχει ήδη αρχίσει. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, η ίδια ξεναγήθηκε σε όλο τον σταθμό και κέρασε γλυκά για το ευτυχές γεγονός.

Η εκπομπή δεν θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι μια τέτοια επιλογή θα απαιτούσε αποστολές συνεργατών σε διάφορα μέρη, κάτι που δεν θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι, προς το παρόν, η νέα εκπομπή της αναμένεται να είναι μόνο ενημερωτική.

Με αυτόν τον τρόπο λήγει ουσιαστικά και το θρίλερ στην πρωινή ζώνη του Alpha, που άρχισε με την προβληματική συνύπαρξη της Ελεονώρας Μελέτη και του Νίκου Μάνεση στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», τις παραιτήσεις συνεργατών και το απότομο φινάλε της παραγωγής τους.

Οι δημοσιογράφοι που πήραν τη θέση της Ελεονώρας, οι έμπειροι καλοί συνάδελφοι Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χαντζή, Πέτρος Καρσιώτης με την εκπομπή «Alpha παντού», δεν έφεραν τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης, 5,1% στο δυναμικό έως και 7,5% στο γενικό σύνολο, γι’ αυτό και η λύση της Τατιάνας επισπεύσθηκε!

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα