Ο Χρήστος Σταϊκούρας κεντρικός ομιλητής στο «22ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum»

Μοιραστειτε το

Έχοντας πλέον εξελιχθεί σε ένα θεσμό για την παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών που εμφανίζονται στην Ελλάδα, το Συνέδριο συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς έφερε σε επαφή πλήθος διεθνών επενδυτών, επιχειρηματιών, τραπεζικών στελεχών, τεχνοκρατών και πολιτικών αξιωματούχων από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική. Η Ψηφιακή μορφή του Συνεδρίου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Η προσέλκυση επενδύσεων είναι κρίσιμης σημασίας για την επανέναρξη της οικονομίας. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σχετικά με τις 12 πρωτοβουλίες για τη στήριξη της οικονομίας, τις οποίες χαρακτήρισε ως «12 βήματα αυτοπεποίθησης», και «γέφυρες που θα περάσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική και οικονομική αναταραχή στα ήρεμα νερά της προόδου και της ελπίδας», το Capital Link Invest in Greece Forum πραγματοποιήθηκε στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να μεταδώσει αυτό το μήνυμα σε ένα ευρύτερο και ιδιαίτερα στοχευμένο διεθνές κοινό, να ενισχύσει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των επενδυτών και να βοηθήσει στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Το Capital Link Invest in Greece Forum μέσα από την πορεία των 22 συναπτών ετών που διοργανώνεται, έχει επιδοθεί σε συστηματική προσπάθεια προβολής της Ελλάδος στο διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό.

Ειδικότερα, φέτος, με διάρκεια 2 ημερών, 33 Ενότητες και 112 Ομιλητές, το Συνέδριο σκιαγράφησε με τρόπο ολοκληρωμένο, έγκυρο και διεισδυτικό τις τελευταίες εξελίξεις και προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικών & Επενδυτικών Ευκαιριών στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, προβάλλοντας επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε κύριους κλάδους και τομείς της οικονομίας καθώς και το κυβερνητικό πρόγραμμα για τη στροφή της οικονομίας σε ένα νέο, βιώσιμο αναπτυξιακό πρότυπο για την Ελλάδα του αύριο. Μίας οικονομίας με αυτοπεποίθηση: παραγωγικής, τεχνολογικά προηγμένης, καινοτόμου, εξωστρεφούς, έξυπνης και ανταγωνιστικής, γεγονός το οποίο διέψευσε τους απαισιόδοξους και προσέλκυσε την αναγνώριση των Ευρωπαίων εταίρων μας και τους επαίνους τους.

Η ατζέντα, τα θέματα και η δομή του Συνεδρίου διαμορφώθηκαν με τρόπο ώστε να ενημερώσουν και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των διεθνών επενδυτών καθώς συνδυάζουν την ελληνική και την αμερικανική κυβερνητική προοπτική, με την προοπτική των στελεχών του ιδιωτικού τομέα, των διεθνών χρηματοδοτών και των διεθνών επενδυτών.

O Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε κεντρική ομιλία με θέμα: «GOVERNMENT ECONOMIC POLICY & OBJECTIVES – POSITIONING FOR THE POST COVID-19 ERA».

Τον Υπουργό προλόγισε o κ. Jay Collins, Managing Director, Vice Chairman Corporate & Investment Banking – Citi και ακολούθησε μεταξύ τους συζήτηση.

O κ. Υπουργός στην ομιλία του τόνισε τα εξής:

«Η ελληνική οικονομία απεικονίζει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, λόγω της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της πανδημίας από την κυβέρνηση», σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους «ενδιαφερόμενους», δηλαδή τα ιδρύματα, τις αγορές, τους επενδυτές, τους οίκους αξιολόγησης και, τέλος, την ελληνική κοινωνία. Ωστόσο, συνεχίζει να αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις, οι οποίες απαιτούν συνεχείς μεταρρυθμιστικές προσπάθειες», ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.

Ο υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι η κυβέρνηση εργάζεται με μεθοδικότητα για να αντιμετωπίσει ένα πολυσχιδές πλέγμα προκλήσεων που εκτείνεται από την υγειονομική κρίση έως τις γεωπολιτικές αναταραχές στην Ανατολική Μεσόγειο. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά κονδύλια που προέρχονται κυρίως από την NextGen EU. Όπως εξήγησε, το μέγεθος του φακέλου και η σύνθεσή του αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας μέσω επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων που θα έχουν παρατεταμένο και βιώσιμο αντίκτυπο στις μακροπρόθεσμες οικονομικές προοπτικές της χώρας. Ο Χρήστος Σταϊκούρας σημείωσε ότι οι επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις βασίζονται και συμπληρώνουν παλαιότερες και τρέχουσες πολιτικές στο πλαίσιο της διαδικασίας της ενισχυμένης εποπτείας που αντικατοπτρίζει επίσης ευρωπαϊκές προτεραιότητες.

«Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις, μεταξύ άλλων, για την αποτελεσματική χρήση της ενέργειας, την αναβάθμιση δικτύων, την αειφόρο χρήση των πόρων, την ψηφιοποίηση του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, την προώθηση της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της συμμετοχής στην αγορά εργασίας, τη βελτίωση στη προσβασιμότητα και βιωσιμότητα της υγειονομικής περίθαλψης, την αύξηση της πρόσβασης σε αποτελεσματικές και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνικές πολιτικές, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, τη βελτίωση της δημοσιονομικής πολιτικής, τη βελτίωση της είσπραξης των φόρων, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δικαιοσύνης, την ενίσχυση των κεφαλαιαγορών, για την προώθηση ενδογενών πηγών ανάπτυξης – όπως εκπαίδευση, επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, έρευνα και καινοτομία, τη προώθηση εξαγωγών και τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος», ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.

Κλείνοντας, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι εάν η Ελλάδα υλοποίησε αυτές τις πολιτικές θα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να ανακάμψει αλλά και να εισέλθει σε μια ισχυρή και βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία. Όπως τόνισε, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αναδιαρθρώσει την οικονομία, να ενισχύσει την παραγωγικότητά της χώρας και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της.”

Κατά τη διάρκεια των εισαγωγικών του παρατηρήσεων, ο κ. Jay Collins, Managing Director, Vice Chairman Corporate & Investment Banking Citi, επαίνεσε την ελληνική κυβέρνηση για την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για το γεγονός ότι συνέχισε τη μεταρρυθμιστική της προσπάθεια εν μέσω μιας τόσο μεγάλης κρίσης. Ειδικότερα, εστίασε στις δομικές μεταρρυθμίσεις, στην πράσινη ανάπτυξη, στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων. Τέλος, αναγνώρισε τη στάση του ελληνικού λαού, λέγοντας ότι κατά την περίοδο της πανδημίας ο κόσμος και η οικογένειες έπραξαν το σωστό για να προφυλάξουν ο ένας τον άλλο.

«Συναντήσεις Ξένων Θεσμικών Επενδυτών με τον Υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης»

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Συνέδριο παρείχε στους ξένους επενδυτές τη δυνατότητα δικτύωσης μέσα από περισσότερα από 100 one-to-one meetings με Θεσμικούς Επενδυτές που εκπροσωπούν μεγάλα ξένα funds με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, με εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες, καθώς και με μέλη της αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης, που στη παρούσα συγκυρία πραγματοποιήθηκαν μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας.

Σε συνεργασία με τις επενδυτικές τράπεζες που υποστηρίζουν το Συνέδριο, διοργανώθηκαν group sessions για τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή.

Ενδεικτικά funds που συμμετείχαν : Allianz Asset Mgmt • Amiral Gestion • Artisan Partners, LP • Atlas Ridge Capital • Blackrock • Callawaycap • Cheever Partners, LLC • Colt Capital • Dromeus Capital • Eaton Vance • European Reliance • Fiera Capital • Franklin Templeton • Gagnon Securities • Glacier Pass Partners • Global Value Investment Corp • Golden Tree Asset Management • KKRKoa Capital Partners, LLC • Melqart Asset Management • Metlife • Metzler Asset Management • Neon Capital • Orasis Capital • Prince Street Capital • ProValue AG • Schafer Cullen Capital Management, Inc. • Sephira Emerging Markets • SpringOwl • Vanshap Capital • Waterwheel

«GREEK AMERICAN ISSUER DAY» at the New York Stock Exchange “Ημέρα Ελλάδος – Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης”

Στο πλαίσιο του “22ου Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum”, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση σε ψηφιακή μορφή με τίτλο «GREEK AMERICAN ISSUER DAY AT NYSE» κατά τη διάρκεια της οποίας οι Ελληνοαμερικανικές και Ελληνικών συμφερόντων εταιρίες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης χτύπησαν το “Closing Bell – καμπανάκι της λήξης των εργασιών” της Τρίτης, 15 Δεκεμβρίου, 2020, του NYSE-New York Stock Exchange.

Πιο συγκεκριμένα το “Closing Bell”, το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2020 χτύπησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Δρ. Νίκος Τσάκος, CEO – Tsakos Energy Navigation; Chairman – INTERTANKO 2014-2018, πλαισιωμένοι από εκπροσώπους του ανώτατου management των ακόλουθων εταιριών που είναι εισηγμένες στο NYSE): Danaos Corporation (DAC) – Iraklis Prokopakis – Senior VP/Chief Operating Officer/Treasurer – Diana Shipping Inc (DSX) – Semiramis Paliou – Acting CEO/COO – Dorian LPG (LPG) – John Lycouris – Director & CEO of Dorian LPG USA LLC – Dynagas LNG Partners LP (DLNG) – Michael Gregos – CFO – Navios Group of Companies (NM, NMM, NNA) – Ted C Petrone – Vice Chairman –Safe Bulkers Inc. (SB) –Dr. Loukas Barmparis President/Secretary –Mistras Group Inc. (MG) – Dennis M Bertolotti – President/CEO – και τον κ. Νικόλαο Μπορνόζη, Πρόεδρο της Capital Link.

Η τελετή αναμεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού και αποτελεί ένα γεγονός με μέγιστη ακροαματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

FORUM OVERVIEW

Το Συνέδριο, μέσω της ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε, προσέφερε στους συμμετέχοντες δυνατότητες πληροφόρησης, marketing, και ευκαιρίες δικτύωσης. Η Ψηφιακή μορφή του έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης της εκδήλωσης σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Οι συμμετέχοντες φέτος είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την Ελλάδα από:

  • 112 υψηλού επιπέδου ομιλητές που απευθυνθήκαν σε:
  • Περισσότερα από 1,000 άτομα που εγγράφησαν και παρακολούθησαν το Συνέδριο
  • Περισσότερες από 100 κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις εισηγμένες και μη εταιρίες, καθώς και για τα μέλη της Κυβέρνησης.
  • Ξεχωριστές συναντήσεις για τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Υποδομών & Μεταφορών με ξένα funds που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα
  • Με στόχο τη μακρόχρονη και εύκολη πρόσβαση των επενδυτών σε ουσιαστική και αξιόπιστη πληροφόρηση, το Συνέδριο δημιούργησε μια «βιβλιοθήκη» έγκυρου περιεχομένου σχετικά με την Ελλάδα στην οποία οι διεθνείς επενδυτές μπορούν να ανατρέχουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το τέλος του Συνεδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, Διεθνείς Οίκοι Αξιολόγησης, σημαντικοί Αμερικανοί επενδυτές με ενεργό παρουσία στην Ελλάδα, πέντε (5) Διεθνείς Επενδυτικές Τράπεζες, οι τέσσερις (4) Ελληνικές Τράπεζες και εξέχον Κυβερνητικό Επιτελείο.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν ο κ. Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital Link Inc. και ο κ. Ajay Kanani, Director, International Capital Markets – New York Stock Exchange που τόνισε τη μακροχρόνια σχέση και υποστήριξη του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης στην Ελλάδα, στις Ελληνικές επιχειρήσεις και στην Ελληνική Ναυτιλία.

Το Συνέδριο άνοιξαν η Πρέσβης της Ελλάδος στις ΗΠΑ κα. Αλέξάνδρα Παπαδοπούλου και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απηύθυνε το κεντρικό μήνυμα της Κυβέρνησης προς τους Επενδυτές.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΗΠΑ κ. Matthew Palmer, Deputy Assistant Secretary, European and Eurasian Affairs, U.S. Department of State • Mr. John Jovanovic, Vice-President and Managing Director for the Aegean and Western Balkans – US International Development Finance Corporation

Κυβερνητικοί Εκπρόσωποι της ΕΛΛΑΔΟΣ

  • κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών • κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων • κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας • κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης • κ. Κώστας Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών • κ. Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού • κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική • κ. Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ιδιωτικές Επενδύσεις & ΣΔΙΤ • κ. Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Δρ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Alex Patelis, Chief Economic Adviser στον Πρωθυπουργό • κ. Μιχάλης Αργυρού, Chairman of Council of Economic Advisers, Υπουργείο Οικονομικών κ. Riccardo Lambiris, CEO – Hellenic Republic Asset Development Fund κ. Γεώργιος Πιτσιλής, Διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Δημήτριος Τσάκωνας, Director General Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους

Τράπεζα της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής • κ. Σπύρος Παντελιάς, Director, Financial Stability Department

Πέντε Μεγάλες Διεθνείς Τράπεζες Citi Goldman Sachs HSBC Nomura International AXIA Ventures Group Τέσσερις Ελληνικές Τράπεζες: Alpha Bank Eurobank – Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος – Τράπεζα Πειραιώς

Ανώτεροι Εκπρόσωποι από Ευρωπαικούς, Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς:

κ. Martin Bijsterbosch, Adviser – Country coordinator for Greece – Directorate General Economics – European Central Bank κ. Rolf Strauch, Chief Economist and Management Board Member – European Stability Mechanism (ESM) • κα. Andreea Moraru, Director, Greece & Cyprus – European Bank for Reconstruction & Development (EBRD)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ AlleyCorp • Apollo Advisors • BC Partners • BlackSummit Financial Group, Inc. • BrookStreet Equity Partners • CVC Capital Partners • Fortress • U.S. International Development Finance Corporation • HIP Investment (Blackstone Group) • Insight Partners • Oak Hill Advisors • Paulson & Co.- ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ AECOM Infrastructure and Environment UK Ltd. • Atlantic Bank / New York Community Bank • AVIS Greece • Brown Hotels • CISCO, Greece, Cyprus, Malta, Portugal • Eldorado Gold Corporation • EY • Flott & Co. PC • Google • Hines Greece • Jacobs • Libra Group • LightsourceBP • Microsoft Greece, Cyprus & Malta • Mistras Group Inc (MG) • Mohegan Gaming & Entertainment • NN Hellas • Pfizer Hellas • Quantum Partners/547 Energy LLC • SP Global – ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Athens Water Supply & Sewage Company S.A. (EYDAP) • Alpha Bank • ADMIE Holdings (Independent Power Transmission Operator S.A.) • Cenergy Holdings • ElvalHalcor • Fourlis Holdings • Eurobank S.A. • GEK TERNA Group of Companies • Hellenic Gas Transmission System Operator (DESFA) • Hellenic Petroleum S.A. (ELPE) • Lamda Development S.A. • Motor Oil (Hellas) • Mytilineos S.A. • National Bank of Greece • Opap • Orilina Properties REIC / Zeus Group • OTE Group of Companies • Piraeus Bank • Piraeus Real Estate • Prodea Investments • Public Power Corporation of Greece (PPC) • Sarantis • Terna Energy • Titan Cement Group • Trastor REIC (Värde Global Real Estate) • Viohalco S.A – ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Blueground • Cepal Hellas Financial Services S.A. • Elikonos Capital Partners • Enterprise Greece • Envolve Entrepreuneurship • EOS Capital Partners • Epignosis eLearning Solutions • Greek National Tourism Organization (GNTO) • Grivalia Management Company • Hellenic Corporation of Assets and Participation (HCAP) • Hellenic Republic Asset Development Fund • Independent Authority for Public Revenue • Intrum Hellas • Public Debt Management Agency • Regency Entertainment S.A. – Lampsa Hellenic Hotels S.A. • SMERemediumCap • Venture Friends – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Allen & Overy LLP • Karatzas & Partners Law Firm • Lambadarios Law firm • Machas & Partners Law Firm • Milbank LLP • PotamitisVekris Law Partnership • Reed Smith LLP • Saplegal – A.S. Papadimitriou & Partners Law Firm ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Capital Product Partners (CPLP) • Danaos Corporation (DAC) • Diana Shipping Inc (DSX) • Dorian LPG (LPG) • Dynagas LNG Partners (DLNG) • Eurodry (EDRY) • EuroSeas (ESEA) • Pyxis Tankers (PXS) • Safe Bulkers (SB) • Seanergy Maritime Holdings (SHIP) • Star Bulk Carriers (SBLK) • Tsakos Energy Navigation (TEN)

Το Συνέδριο διοργανώθηκε :

Σε συνεργασία με: New York Stock Exchange

SPONSORS:

Lead Sponsors : Η Citi και η Tsakos Energy Navigation είναι Κύριοι Χορηγοί του Συνεδρίου τα τελευταία 12 χρόνια.

Platinum Χορηγός: Piraeus Bank

Χρυσοί Χορηγοί: EY • Goldman Sachs • Nomura International

Μεγάλοι Χορηγοί: Alpha Bank • Libra Group • Milbank LLP • National Bank of Greece • NN Hellas • OTE Group of Companies • Reed Smith • Saplegal – A.S. Papadimitriou & Partners Law Firm

Χορηγοί: Allen & Overy LLP • Athens Water Supply & Sewage Company (EYDAP) • AVIS Greece • AXIA Ventures Group • Cepal Hellas Financial Services S.A. • Eldorado Gold • Eurobank • Greek National Tourism Organization • Hellenic Petroleum • HSBC Greece • GT – GEK TERNA Group of Companies • Intrum Hellas • Jacobs • Karatzas & Partners • Lambadarios Law Firm • Lamda Development • Machas & Partners Law Firm • Orilina Properties REIC • PotamitisVekris • Prodea Investments • Public Power Corporation SA – Hellas • TEMES S.A • Trastor REIC

Υποστηρικτές Χορηγοί: AECOM Infrastructure and Environment UK Ltd. • Atlantic Bank / New York Community Bank • BrookStreet Equity Partners LLP • Elikonos Capital Partners • Enterprise Greece • EOS Capital Partners • Flott & Co. PC • Greek American Chamber of Commerce NJ/PA • Grivalia Management • Hellenic Republic Asset Development Fund • Mytilineos • OPAP • SMERemediumCap

ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: Consulate General of Greece in NY • Athens Chamber of Commerce & Industry • Piraeus Chamber of Commerce & Industry • Economic Chamber of Greece • Hellenic Federation of Enterprises – SEV • AHEPA • AHEPA Delphi Chapter 25 • American Hellenic Institute (AHI) • Consulate General of Greece, NY – Trade Office • Cyprus-US Chamber of Commerce • European American Chamber of Commerce, New York • European Financial Management Association (EFM) • EMBCA • Endeavor • Greek American Chamber of Commerce NJ/PA • Greek Energy Forum • Hellenic American Chamber of Commerce • Hellenic American Women’s Council (HAWK) • Hellenic American Bankers Association – HABA • Hellenic Bank Association • Hellenic Bankers Association UK • Hellenic Fund and Asset Management Association • Hellenic Lawyers Association • Leadership 100 • The Hellenic Initiative

MEDIA PARTNERS: Antenna • Antenna Satellite • AllAboutShipping.co.UK • Anamniseis • Banking News • Cosmos FM 91.5 NY • Εθνικός Κήρυξ – The National Herald • efoplistesnews.gr • Greek Reporter • Hellas FM • Hellas Journal By Mignatiou.Com • Hellenic News of America • Hellenic DNA, Digital News America • KATHIMERINI • KATHIMERINI English Edition – The New York Times International • NGTV • Oikonomiki Epitheorisi – Greek Business File • Piraeus365.gr • World Energy News

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε:

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ // κα Όλγα Μπορνόζη & κα Ελένη Μπέη

Τηλ: +1 212 661 75 66 – Email : [email protected] ; [email protected]

ΑΘΗΝΑ // κυρίες Βικτώρια Τσουκαλά & Αθηνά Κοσμαδάκη & Ελίζα Τερζίδη

Τηλ. +302106109800 – Email : [email protected]

Ή επισκεφθείτε:

http://forums.capitallink.com/greece/2020/

www.capitallink.com

www.capitallinkforum.com

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...