Ο Χάρης Τομπούλογλου και.. τα δύο βίντεο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί ο Χάρης Τομπούλογλου για τα σεξουαλικά ζητήματα που απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα τη δημόσια συζήτηση, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.

Κάποιοι ψηφοφόροι του στον Δήμο που πολιτεύεται αναμένουν εναγωνίως τις απόψεις του αφού ήταν από τους πρώτους, τουλάχιστον στο χώρο της πολιτικής, που απασχόλησε το πανελλήνιο με τις… ιδιαίτερες προτιμήσεις του.

Στη δεκαετία του 1990 ένας πατέρας παιδιού επισκέφθηκε τον δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, για να του εξιστορήσει τα κατορθώματα του κυρίου Τομπούλογλου. Μάλιστα του παρέδωσε και ένα βίντεο, το οποίο είχε γυριστεί σε ένα διαμέρισμα, όπου ο φέρελπις τότε πολιτικός με άλλους τέσσερις νεαρούς επιδίδονταν σε διάφορα «παιχνίδια» ενώ συζητούσαν με μεγάλη άνεση και για τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες πολύ γνωστών πολιτικών προσώπων.

Πλήρης μυστικότητα

Το περιεχόμενο του βίντεο δεν προβλήθηκε ποτέ στην εκπομπή του. Όπως είχε πει λίγα χρόνια αργότερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ τον έπεισε να το παραδώσει στη Δικαιοσύνη, κάτι το οποίο και έπραξε. Έκτοτε, η υπόθεση καλύφθηκε από πλήρη μυστικότητα. Κανείς δεν έμαθε αν έγινε έρευνα, ποιοι μάρτυρες εξετάστηκαν και σε ποιους πολιτικούς αναφερόταν ο Χάρης Τομπούλογλου και η παρέα των νεαρών. Κάποιες φήμες ότι η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο και αυτό ήταν όλο…

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παίρνει μίζα

Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Χάρης Τομπούλογλου απασχόλησε και πάλι το πανελλήνιο με ένα βίντεο. Μόνο που αυτή τη φορά το σκάνδαλο δεν είχε ροζ χρώμα. Ως διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παίρνει μίζα 25.000 ευρώ από εκπρόσωπο διαφημιστικής εταιρείας εκβιάζοντάς τον ότι θα πετούσε έξω την εταιρεία από διαγωνισμό του νοσοκομείου!

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Χάρη Τομπούλογλου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης, παθητική δωροδοκία και παράνομη οπλοκατοχή. Αντί όμως να οδηγηθεί στις φυλακές, όπως συνήθως συμβαίνει σε μη επώνυμους κατηγορούμενους, αφέθηκε ελεύθερος με 150.000 ευρώ χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένει δύο φορές το μήνα.

Τον Απρίλιο του 2016 το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας καταδίκασε το Χάρη Τομπούλογλου σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Αλλά και πάλι δεν οδηγήθηκε στις φυλακές αφού στην έφεσή του δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Πάντως, στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι είναι θύμα σκευωρίας και ότι θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητά του.

Ασπίδα προστασίας για το περιεχόμενο του βίντεο

Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Οι κακές γλώσσες λένε ότι σε αυτό το βίντεο που «πρωταγωνιστεί» ο ίδιος με μια παρέα νεαρών ακούγονται τόσα πολλά, που του παρέχουν… ασπίδα προστασίας…

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα