Ο φονιάς Ερντογάν δολοφονεί αμάχους στην Αρμενία- Κατέρριψε πολεμικό μαχητικό – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Οι δολοφόνοι Αζέροι χρησιμοποιώντας τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος χτύπησαν σήμερα λεωφορείο με αμάχους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αθώα θύματα. Έχοντας τις πλάτες της Άγκυρας οι Αζέροι προσπαθούν να διαλύσουν το θύλακα του Ναγκόρνο- Καραμπάχ που αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια τους.

Το αιματοβαμμένο χέρι του Ερντογάν όπλισε και δολοφονεί , μετά τη Συρία και τη Λιβύη και στην αυτόνομη αρμενική περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Όμως το σημερινό άνανδρο και δολοφονικό χτύπημα κατά αμάχων έγινε μέσα στο Αρμενικό έδαφος και συγκεκριμένα στην πόλη Βαρντενίς.

Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν παιδιά.

Επίσης σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της  Αρμενίας ένα τουρκικό μαχητικό F-16 κατέρριψε μαχητικό SU-25 της χώρας πάνω από την επικράτεια της Αρμενίας, με αποτέλεσμα ο πιλότος του αεροσκάφους να χάσει τη ζωή του.

Τόσο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, όσο και το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, αρνήθηκαν το γεγονός.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας αναφέρει ότι το τουρκικό μαχητικό, που βρίσκονταν στην επικράτεια του Αζερμπαϊτζάν, κάλυπτε τις ενέργειες των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, που έπληξαν την αρμενική πόλη Βαρντένις.

«Σήμερα στις 10:30 τουρκικά μαχητικά F-16 απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Γκιαντζά για να παράσχουν κάλυψη στα πλήγματα των ενόπλων δυνάμεων του Αζεϊρμπαϊτζάν στην πόλη Βαρντένις, στα χωριά Μετς Μάτσικ και Σότκ. Τουρκικό μαχητικό τύπου F-16 κατέριψε μαχητικό Su-25 το οποίο εκτελούσε στρατιωτική αποστολή. Ο πιλότος δυστυχώς σκοτώθηκε ηρωικά. Το τουρκικό μαχητικό βρισκόταν σε βάθος 60 χιλιομέτρων (στην επικράτεια του Αζερμπαϊτζάν) σε ύψος 8.200 μέτρων»

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα