Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης προήδρευσε σε σύσκεψη στην Π.Ε. Σερρών: “Καμία ανοχή σε όσους δεν συμμορφώνονται” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Toν Υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη υποδέχθηκε σήμερα (25/11) στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής», με θέμα την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Δήμαρχοι: Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, Ηράκλειας Γεώργιος Κουτσάκης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, Εμμαν. Παπά Δημήτριος Νόττας, ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ. Θεόδωρος Βαδικόλιας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ. Δημήτριος Μικρός, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγείας και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Δημήτρης Μπαλαξής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Νίκος Φαρμάκης, ο Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Σερρών κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Γιάννης Καραβασίλης και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Στέλιος Ρίζος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Π.Ε. Σερρών. Ιδιαίτερα ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανέλυσε διεξοδικά τα δεδομένα των διαθέσιμων κλινών και την κατάσταση των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ο κ. Μπαλαξής αναφέρθηκε ειδικά στα δεδομένα των ασθενών στη ΜΕΘ, ενώ ο κ. Αναστασιάδης στην προέλευση των κρουσμάτων.

Παίρνοντας το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι η συνεργασία όλων των φορέων είναι επιβεβλημένη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και ότι η στάση όλων όσοι έχουν θέσεις ευθύνης πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Υπουργός κλείνοντας την σύσκεψη απηύθυνε έκκληση προς τους συμπολίτες μας για αυτοπεριορισμό και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο ανοχής σε όλους όσοι δεν συμμορφώνονται.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα