Ο Τσιτσιπάς έκανε τον Τζόκοβιτς, Νο1 στον κόσμο, να «φτύσει αίμα» για να περάσει! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στην πηγή, αλλά στο «παρά πέντε» δεν κατάφερε, τελικά να γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας στην ιστορία που φτάνει στον τελικό του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στα χωμάτινα γήπεδα του Roland Garros έκανε με διαφορά το πιο ώριμο τουρνουά του, με τις εμφανίσεις του κόντρα στον Ντιμιτρόφ και τον Ρούμπλεφ να επιβεβαιώνουν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, πάλεψε με όλο το είναι, αλλά δεν κατάφερε, τελικά, να λυγίσει τον -αήττητο μέσα στο 2020- Σέρβο superstar Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ.

Σε ένα πραγματικά αμφίρροπο παιχνίδι που κράτησε σχεδόν 4 ώρες, ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή του στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης, αν και αποδείχτηκε… πολύ σκληρός για να πεθάνει, αναγκάζοντας το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να υποκλιθεί στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, στο τέλος, όμως, απέτυχε να φτάσει στην «πηγή», καθώς μίλησε η πείρα.

Κάπου εδώ να πούμε ότι στον τελικό περιμένει ο τρομερά… ορεξάτος Ράφα Ναδάλ, ο οποίος «πάτησε» τελικό, δίχως να έχει χάσει, μέχρι στιγμής, ούτε σετ!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα