Ο Τσίπρας θα τα πει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για να ακούσει ο Μητσοτάκης

Μοιραστειτε το

Παρά την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί κανονικά στο Κοινοβούλιο και θα πει όσα είχε σχεδιάσει εξ αρχής

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, με βασικές αιχμές τις παρακολουθήσεις, την ακρίβεια και την εξωτερική πολιτική, ετοιμάζεται να εξαπολύσει ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει σήμερα, στις 13.00.

Για τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή, ο πρωθυπουργός δεν θα εμφανιστεί στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτηση που του κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών που έχει απλώσει «βαριά σκιά» πάνω από την πολιτική ζωή της χώρας.

Παρά την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί κανονικά στο Κοινοβούλιο και θα πει όσα είχε σχεδιάσει εξ αρχής. Όχι, όμως, στον πρωθυπουργό, αλλά στους βουλευτές του, τους οποίους και θα συναντήσει στην αίθουσα της Γερουσίας, για να συζητήσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Όπως και να έχει, ο πραγματικός αποδέκτης των λόγων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο πρωθυπουργός. Έστω και από απόσταση. Όπως καθίσταται ευκόλως αντιληπτό, βασικό θέμα της ομιλίας Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, θα είναι η υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει λόγο για έναν πρωθυπουργό που «κρύβεται» από την εθνική αντιπροσωπεία, κάτι που φανερώνει την «ενοχή» του, ως «εγκέφαλος» του παράκεντρου ΕΥΠ-Pretador που παρακολουθούσε πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα αναφερθεί μόνο στο ζήτημα των υποκλοπών, αλλά και στην ακρίβεια, που έχει συνεχίζει να αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Αναμένεται να μιλήσει για «ακρίβεια Μητσοτάκη», για επικοινωνιακά τρικ, όπως είναι το λεγόμενο «καλάθι του νοικοκυριού», ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η απάντηση που σκοπεύει να δώσει προς τον Άδωνη Γεωργιάδη – που χρησιμοποίησε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προ ολίγων ημερών για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ασχολίαστα δεν θα αφήσει ούτε τα όσα διαδραματίστηκαν, χθες, στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού ταξιδιού του Νίκου Δένδια. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει για «αντιφάσεις και οι αντιθέσεις» μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Δένδια και για «έλλειψη εθνικής στρατηγικής», που μαρτυρά «την αδύναμη διεθνή εικόνα της χώρας και της εξωτερικής μας πολιτικής».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις:

Τσίπρας: Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος

«Αιτία πολέμου» για τον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...