Ο Τσίπρας «ακονίζει νύχια» για μια αναμέτρηση που δεν θα διεξαχθεί

Μοιραστειτε το

Αποφασισμένος να συντηρήσει την υψηλή ένταση στο πολιτικό σκηνικό μέσω της υπόθεσης των υποκλοπών είναι ο Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα εμφανιστεί σήμερα στη Βουλή για να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που του κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, που επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Τα δημοσιεύματα του περασμένου Σαββατοκύριακου, έδωσαν νέες διαστάσεις στο θέμα των υποκλοπών, καθώς σε αυτά γίνονταν λόγος για παρακολούθηση υπουργών και επιχειρηματιών. Με βάση αυτά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, καλώντας τον να απαντήσει για το αν θα πάει η χώρα σε εκλογές με την ύπαρξη ενός ενεργού κέντρου που παρακολουθεί πολιτικούς.

Για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην απαντήσει στην ερώτηση του, ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5». Και φάνηκε να αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν περίμενε ότι θα έμενε στον αέρα ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, που ο ίδιος πιστεύει ότι αγγίζει τον πυρήνα της Δημοκρατίας μας.

Από την ώρα, μάλιστα, που έγινε και επίσημο ότι ο πρωθυπουργός δεν θα εμφανιστεί στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους. Μιλάει για «φυγομαχία» και «ομολογία ενοχής» από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Αν αυτό συμβεί σημαίνει ότι το βάζει στα πόδια, φυγομαχεί, δεν έχει επιχειρήματα και επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας όσα αναφέρω στην ερώτηση», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ο ίδιος θα πάει κανονικά στη Βουλή. Προφανώς και δεν θα είναι στην αίθουσα της Ολομέλειας, όμως θα επιχειρήσει μέσω σκληρής δήλωσης να δείξει στους πολίτες ότι έχει δίκιο για τα όσα υποστηρίζει, σχετικά με τη σύνδεση του Μεγάρου Μαξίμου με το κέντρο που χρησιμοποιεί το Pretador.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...