Ο Τραμπ αμφισβητεί το αποτέλεσμα και δηλώνει: Οι εκλογές απέχουν πολύ από το να έχουν τελειώσει…

Μοιραστειτε το

ΗΠΑ Εκλογές: Για τον Ντόναλντ Τραμπ οι εκλογές δεν έχουν τελείωσει… Ο απερχόμενος Πρόεδρος δήλωσε πως το επιτελείο του θα αρχίσει να προσβάλλει νομικά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών την ερχόμενη εβδομάδα, λέγοντας πως «οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

«Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια», ανέφερε o Τραμπ.

«Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

Έχανε τις εκλογές και έπαιζε γκολφ

Την ώρα που τα αμερικανικά ΜΜΕ δημοσίευαν τα οριστικά αποτελέσματα για την αμφίρροπη πολιτεία της Πενσυλβάνια, ουσιαστικά «γκρεμίζοντας» την όποια ελπίδα για επανεκλογή του, ο Ντόναλντ Τραμπ έφτανε στο κλαμπ γκολφ ιδιοκτησίας του στο Στέρλινγκ, στη Βιρτζίνια, στην πρώτη έξοδό του από την ημέρα των προεδρικών εκλογών, που διεξήχθησαν την Τρίτη, το αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται ακόμη.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν έχει λάβει τον λόγο από προχθές, Πέμπτη, το βράδυ, όταν, μιλώντας από τον Λευκό Οίκο, διεκδίκησε τη νίκη και κατήγγειλε νοθεία, χωρίς να παρέχει στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Κρατάει ανοιχτά τα χαρτιά του για το 2024 ο Πενς

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να έχει εγκαταλειφθεί και από το επιτελείο του αντιπρόεδρού του Μάικ Πενς, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – κρατάει ανοιχτά τα χαρτιά του για τις εκλογές του 2024.

Στο μεταξύ, δεν φαίνεται έτοιμος να αποδεχτεί την ήττα του σε καμία περίπτωση ο Τραμπ, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μια πηγή ανέφερε στο αμερικανικό δίκτυο ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει σκοπό να προσκαλέσει τον αντίπαλό του στον Λευκό Οίκο μέσα στις επόμενες μέρες, ως είθισται. Παραδοσιακά, ο απερχόμενος και ο εκλεγμένος πρόεδρος συναντιούνται στο Οβάλ Γραφείο.

Άλλες πηγές από την καμπάνια του Τραμπ αναφέρουν ότι ο ηγέτης των ΗΠΑ δεν θα αποδεχτεί την πραγματικότητα και δεν θα παραιτηθεί από τον εκλογικό αγώνα σύντομα.

Χαρακτηριστικά, οι πηγές αυτές ανέφεραν: «Ο Τραμπ έχει «χωθεί στο καβούκι του», είναι πικραμένος που έχασε αυτόν τον αγώνα. Δεν θα αποδεχτεί ποτέ αυτήν την πραγματικότητα».

Πηγή
Author: editor01

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...