Ο Τζο Μπάιντεν θα ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ με την Lady Gaga να τραγουδάει και την Τζένιφερ Λόπεζ να χορεύει! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Βραδιά βραβείων Όσκαρ θα θυμίζει η τελετή ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, καθώς, όπως έγινε γνωστό, οι διάσημες Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ θα βρεθούν επί σκηνής, μαζί και με άλλους καλλιτέχνες, ενώ ο Τομ Χανκς θα παρουσιάσει ειδική εκπομπή, που θα προβληθεί ταυτόχρονα σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα το ίδιο βράδυ, κατά τη διάρκεια της τελετής. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον και, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μπάιντεν, θα αποτελέσει μια «αντανάκλαση» της διαφορετικότητας στην Αμερική. Οι δύο καλλιτέχνιδες θα τραγουδήσουν κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου και στην οποία θα συμμετέχουν ακόμη ένας μαύρος πυροσβέστης από την Τζόρτζια, μία βραβευμένη ποιήτρια, ένας καθολικός ιερέας και ένας πάστορας από τη γενέτειρα του Μπάιντεν, το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

Άνευ παρουσίας κοινού

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και η Λόπεζ θα δώσει μια μουσική παράσταση. Η ομάδα του Μπάιντεν αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Lady Gaga στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και σε θέματα υγείας, καθώς και τη συμβολή της Λόπεζ στη συνειδητοποίηση της δυσανάλογης επίδρασης του νέου κορωνοϊού στους Λατινοαμερικανούς. Η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια, ενώ θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα