Ο Τζουντ Λο πανέτοιμος για την πανδημία του κορωνοϊού ήδη από το μακρινό 2011! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Προετοιμασμένος για την πανδημία από τα γυρίσματα του θρίλερ του 2011 «Contagion» δηλώνει ο Τζουντ Λο.

O Aγγλος ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στο εν λόγω θρίλερ, με υπόθεση μια θανατηφόρα ασθένεια που ξεσπά και μια ομάδα γιατρών από όλο τον κόσμο που καλείται να αντιμετωπίσει την απειλή, λέει ότι οι ειδικοί με τους οποίους είχε μιλήσει τότε για τον ρόλο, τον είχαν προειδοποιήσει ότι μια παρόμοια πανδημία ήταν «αναπόφευκτη».

Στην ταινία, που απεικόνιζε την ταχύτητα με την οποία μπορεί ένας ιός να εξαπλωθεί παντού στον πλανήτη, η Γκουίνεθ Πάλτροου υποδυόταν την «ασθενή Μηδέν». «Υπήρχε απολύτως η αίσθηση ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί κάποια στιγμή», είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «GQ». «Οι σπουδαίοι επιστήμονες στα γυρίσματα μαζί μας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Σκοτ (Z. Μπερνς) τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη Στίβεν (Σόντερμπεργκ) ήταν πολύ καταρτισμένοι και έμπειροι άνθρωποι που ήξεραν τι να περιμένουν. Και όλοι μάς είπαν ότι αυτό θα συνέβαινε – και ότι το θέμα ήταν το πότε, όχι το αν θα συνέβαινε».

Ακριβώς όπως συνέβη

Ο Τζουντ Λο, ο οποίος υποδύθηκε τον θεωρητικό συνωμοσίας Αλαν Κραμγουίντ στην ταινία, συνέχισε: «Ο τρόπος που το περιέγραψαν ήταν ακριβώς όπως συνέβη». Οπότε, όταν ο ηθοποιός άκουσε αυτό που συνέβαινε στην Κίνα με τον κορωνοϊό, θορυβήθηκε. «Όταν ξέσπασε η πανδημία το 2020 και ακούσαμε τι συνέβαινε αρχικά στην Κίνα και πόσο γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, ήχησε συναγερμός» είπε. «Δυστυχώς, δεν με εξέπληξε πολύ», συμπλήρωσε.

Την περίοδο κυκλοφορίας της η ταινία «Contagion» είχε εισπράξεις που έφτασαν τα 136.500.000 δολάρια, ενώ φέτος επανήλθε, όπως είναι φυσικό, στις πιο προβεβλημένες ταινίες. Εκτός από τρομερά ακριβείς προβλέψεις για την εξάπλωση του ιού, περιείχε και πολύ ακριβή περιγραφή για την επικίνδυνα ταχεία εξάπλωση της παραπληροφόρησης και τη δυσπιστία ορισμένων ανθρώπων έναντι των εμπειρογνωμόνων.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα