Ο Τάσος Χαλκιάς στηρίζει τη Ζέτα Δούκα: «Αν δέχτηκε αυτήν την κακοποίηση εύχομαι να δικαιωθεί» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Τάσος Χαλκιάς δέχτηκε τελικά την πρόταση που του κάνανε από το κανάλι ΕΡΤ να συμμετέχει, μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη, στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». O αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα συμμετείχε και στη σειρά «Άγριες μέλισσες».

Για τη συμμετοχή του αυτή μίλησε στην η κάμερα της εκπομπής «Love it» καθώς επίσης και για τα χρήματα που έχει πάρει στο παρελθόν από τις τηλεοπτικές και τις θεατρικές του εμφανίσεις.

«Έχω φύγει πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν με το “Κάτω Παρτάλι”. Προσωπικά δεν έχω πουλήσει ποτέ ο βλάκας τον εαυτό μου. Έβγαλα κάποια λεφτά με 16 και 18 ώρες δουλειάς, αλλά αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φτιάξουν μια περιουσία. Εννοείται ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση. Πού ήξερα εγώ να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου; Κάποια συνάδελφοι ασχολήθηκαν και με άλλα πράγματα πέρα από την υποκριτική, όπως η παρουσίαση και έβγαλαν χρήματα. Εγώ μετά το “Λαβ Σόρυ” όμως, πήρα καλά λεφτά. Φθάσαμε να πάρουμε 1 και 2 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο».

Αναφορικά με τις «Άγριες μέλισσες» αποκάλυψε ότι «έκανα ένα επεισόδιο για τη σειρά και έχουμε και ένα ακόμη που θα προβληθεί μετά από 36 επεισόδια, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για τις εξελίξεις. Ο Μάνος Βόσκαρης μπορεί να έχει και ένα καλό στοιχείο, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί».

Όσον αφορά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι έχει υποστεί λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε ότι «δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω εξαιρετικά πολλά πράγματα για τον χώρο. Δεν ανήκω σε αυτούς, όμως, που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν έναν άνθρωπο, όταν μια υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η Ζέτα Δούκα είναι ένας πραγματικά αγαπημένος άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος ζωής της. Τόλμησε να κάνει κάτι και να μιλήσει για ένα περιστατικό που της συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Καλώς έκανε, κατά τη γνώμη μου και εύχομαι αν δέχτηκε αυτήν την κακοποίηση να δικαιωθεί, με τον τρόπο που πρέπει να δικαιωθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος πρέπει να είναι στο θέατρο και άνθρωπος μαζί. Αν ισχύουν αυτά που ακούμε το δεύτερο συνθετικό δεν ισχύει. Άρα, να είστε πιο προσεχτικοί όταν αποκαλείτε κάποιον θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά».

Τέλος, στην ερώτηση αν κατά τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη είχε συναντήσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά είπε: «Δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που κάποιος θα τα θίξει και θα μείνουν ήσυχα. Το κάνω γνωστό αυτό».

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα