Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε για τρίτη φορά πατέρας (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τρίτη φορά μπαμπάς έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η σύζυγος του Ελληνογιαπωνέζου σεφ, Δέσποινα, έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων ένα χαριτωμένο κοριτσάκι και τόσο η ίδια όσο και η μικρούλα χαίρουν άκρας υγείας.

Το ευτυχές γεγονός επιβεβαίωσε ο κριτής του «MasterChef» μιλώντας χθες το πρωί στη «Φωλιά των Κου Κου», στο Star, το κανάλι στο οποίο ανήκει και ο ίδιος. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ήταν στο πλευρό της γυναίκας του μέσα στην αίθουσα τοκετού, βιώνοντας από κοντά το θαύμα της γέννησης της κορούλας τους.

«Επιτρέπεται ένας συνοδός, λόγω μέτρων» ξεκαθάρισε αρχικά. «Ήμουν μέσα στον τοκετό και αυτό θα το θυμάμαι καλά. Η μικρή είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα: Γεννήθηκε 2.510 γρ. Ο Κένζι ήταν 3.800 γρ. Η Αριάνα ήταν 3.300 γρ. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά» συνέχισε ο γνωστός σεφ.

Όσο το σε ποιον μοιάζει το νέο μέλος της οικογένειας, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε πως η μικρή είναι σαν την πρωτότοκη κόρη τους, την 5χρονη Αριάνα Τσιχίρο, πλην όμως με τα χρώματα του 2,5 ετών γιου τους Κένζι. Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, η Αριάνα είχε ζητήσει το αδελφάκι της να είναι κοριτσάκι και χάρηκε που η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα. Να τους ζήσει!

Δείτε το βίντεο:

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα