Ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων για την υπόθεση Λιγνάδη

Μοιραστειτε το

Η Κουμουνδούρου είναι αποφασισμένη να απαντήσει με μηνύσεις σε όσους αναφέρουν πως ο σκηνοθέτης αποφυλακίστηκε με Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα στην υπόθεση Λιγνάδη και συγκεκριμένα στο σκέλος που αφορά στην αποφυλάκιση του γνωστού σκηνοθέτη, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλοντας μηνύσεις εναντίον μερίδας δημοσιογράφων.

Για την ακρίβεια, εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν πως ο Λιγνάδης αποφυλακίστηκε με βάση τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου – που έχει διατελέσει και υπουργός Δικαιοσύνης.

«Η διάταξη για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής ισχύει από το 2010 και παραμένει ίδια. Όποιος δημοσιογράφος της ” Ενημέρωσης 108 ” επιλέγει, αντί να ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με δήθεν νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το υποστηρίξει και στη Δικαιοσύνη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Κουμουνδούρου είναι αποφασισμένη να σκληρύνει τη στάση της και εναντίον του φιλοκυβερνητικού Τύπου, θεωρώντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, με σκοπό να βγει «λάδι» η κυβέρνηση στην υπόθεση αυτή που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...