Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους

Μοιραστειτε το

“Να ανοίξει ελεγχόμενα και με πρωτόκολλα σε εξωτερικούς χώρους η εστίαση” ζητεί επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ δια ανακοίνωσης που εξέδωσε μεμφόμενος την κυβέρνηση ότι έχει χάσει πλήρως την αξιοπιστία της.

Καλούμε επιτέλους τον κ. Μητσοτάκη να πάρει μέτρα για τις πραγματικές εστίες υπερμετάδοσης και να προχωρήσει παράλληλα σε ένα ελεγχόμενο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Να εφαρμοστούν κανόνες ασφάλειας που θα επιτρέψουν το αυτονόητο: την κοινωνική ζωή με όρους σεβασμού και διασφάλισης της υγειονομικής σταθερότητας της χώρας“, αναφέρει η Κουμουνδούρου

Στο ίδιο πλαίσιο επιτιθέμενη στην κυβέρνηση ισχυρίζεται πως “συνεχίζει το πιο μακρόχρονο και αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης. Έχει οδηγήσει την κοινωνία στα όριά της και την χώρα σε ένα τραγικό θέατρο του παραλόγου, με:

– την κόπωση από την αποτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζεται εδώ και έξι μήνες ενώ το ΕΣΥ παραμένει υπό κατάρρευση και τα κρούσματα εκτός ελέγχου,
– τις καθημερινές αντιφάσεις της κυβέρνησης,
– τις πολιτικές αποφάσεις τις οποίες στη συνέχεια καλείται να επικυρώσει η Επιτροπή
– και την πλειοδοσία υπουργών στα τηλεπαράθυρα, ερήμην των επιστημόνων, για το ποιος θα ανοίξει περισσότερες δραστηριότητες”.

Ακόμη, καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει να στοχοποιεί τους πολίτες και να σταματήσει τον παραλογισμό που οδηγεί τη χώρα στη διάλυση.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...