Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στηρίζει τον Τραμπ για πρόεδρο των ΗΠΑ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Με αυτό το ρητό οι αρχαίοι Έλληνες εξηγούσαν το φαινόμενο του να συμμαχούν άτομα πάνω στη βάση των παρόμοιων απόψεων ή του τρόπου ζωής, και από ό,τι φαίνεται με βάση τις σύγχρονες διπλωματικές σχέσεις οι πρόγονοι μας επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν υποστήριξε δημοσίως τη Δευτέρα την εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, αναφέροντας ότι το αντίπαλο Δημοκρατικό κόμμα διεξάγει έναν «ηθικό ιμπεριαλισμό» σε παγκόσμιο επίπεδο ενάντιο σε όλους τους ηγέτες που ενοχλούν την τάξη πραγμάτων όπως ο Βίκτορ Όρμπαν ή ο Ντοναλντ Τραμπ.

«Υποστηρίζουμε τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, γιατί γνωρίζουμε καλά τη διπλωματία των Αμερικανικών Δημοκρατικών κυβερνήσεων, που βασίζεται στον ηθικό ιμπεριαλισμό. Έχουμε αναγκαστεί να το υποστούμε στο παρελθόν, δεν μας άρεσε και δεν θέλουμε άλλες ηθικές σταυροφορίες», έγραψε ο Όρμπαν σε μία ένα κείμενο του.

Ο συντηρητικός Όρμπαν αντιμετωπίζει μια απότομη πρόκληση κατά τις μακροχρόνιας κυριαρχίας του στις κοινοβουλευτικές εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν στις αρχές του 2022, καθώς η Ουγγαρία καλείται να αντιμετωπίσει τον οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο ενός δεύτερου κύματος του ιού Covid-19. Οι εκλογές θα είναι αποφασιστικές καθώς η διεθνής φιλελεύθερη ελίτ έχει βαλθεί να εξαλείψει τους χριστιανούς συντηρητικούς στην Ευρώπη, έγραψε ο Ούγγρος Πρωθυπουργός στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Magyar Nemzet.

«Οι αντίπαλοι του χριστιανισμού και του λαού μας προετοιμάζονται για μια αποφασιστική μάχη το 2022, με την υποστήριξη των διεθνών μέσων ενημέρωσης, των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και των πολιτικών οργανώσεων που μεταμφιέζονται σε ΜΚΟ», δήλωσε ο Όρμπαν. «Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε.».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Paul K

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα